noodles volos banner

Άνοιξε λογαριασμό ο Νοριέγα

Σημαντικό τρίποντο για τη Νίκη Βόλου, που όμως είδε την κατάσταση στην κορυφή να παραμένει αμετάβλητη μετά τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής. Ο Καραϊσκάκης πέρασε με 1-0 από τον Τύρναβο, ενώ ο Αιγινιακός κέρδισε 3-2 τον Θεσπρωτό, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ καθώς προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο και το δεύτερο τέρμα το δέχθηκε στο φινάλε.

Το σημαντικό είναι πως η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου κέρδισε ένα μαχητικό αντίπαλο που έπαιξε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Πριν την αναμέτρηση, την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε επισημάνει πως θα ήταν “παιχνίδι υπομονής”, πως η Νίκη θα αναζητούσε το γρήγορο γκολ για να αποβάλει το άγχος και να ανοίξει το παιχνίδι, αλλά εφόσον δεν συνέβαινε αυτό, θα έπρεπε να συνεχίσει με υπομονή . Έτσι κι έγινε και ο Κώστας Βελιτζέλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου στην επιμονή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Στο πρώτο ημίχρονο, οι “κυανόλευκοι” προσπάθησαν αρχικά να απειλήσουν με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και σπατάλησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τους Κανελλόπουλο και Ελευθεριάδη να αστοχούν από πλεονεκτική θέση. Στην επανάληψη, η Νίκη δεν είχε τόσο μεγάλες φάσεις, μέχρι το 75ο λεπτό όταν τη λύση έδωσε ο Χεράρδο Νοριέγα. Ο Ισπανός, που είχε πολύ καλή παρουσία, βρέθηκε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, μέσα στο ημικύκλιο κι έπιασε συρτό σουτ. Φάνηκε αρχικά ότι δεν είχε δύναμη, όμως η μπάλα πήγε στη δεξιά γωνία του Παϊτέρη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ήταν το πρώτο τέρμα του 34χρονου μέσου στην 2η εμφάνισή του με την κυανόλευκη φανέλα σε αγώνα πρωταθλήματος (έχει και δύο ματς στο Κύπελλο).
Επίσης, ντεμπούτο έκανε χθες ο Σπύρος Βρονταράς, ο οποίος κράτησε το μηδέν κι όταν χρειάστηκε, στο φινάλε του αγώνα, έδειξε πως ήταν σε ετοιμότητα. Ο Βρονταράς έγινε ο 29ος που αγωνίστηκε φέτος για τη Νίκη στη Γ' Εθνική. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η επανεμφάνιση του Σαντίκ Μπαλαράμπε, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να βοηθήσει ιδιαιτέρως καθώς προέρχονταν από τραυματισμό που τον άφησε ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

P1850385