noodles volos banner

Οι δηλώσεις των Γιάννη Μάγγου και Βαλάντη Κόκκα

Από πλευράς Δωτιέα Αγιάς, στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο προπονητής Γιάννης Μάγγος ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει ως γυμναστής από τη Νίκη Βόλου στη Football League (τη σεζόν 2012-13) και ο Βολιώτης αμυντικός Βαλάντης Κόκκας, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Νίκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γιάννης Μάγγος: «Έγινε ένας αγώνας με ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους, εμείς θέλαμε βαθμό ή βαθμούς. Έγινε δυνατό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Είχαμε κατά 80 λεπτά συγκέντρωση στην αμυντική τακτική αλλά σε μια ολιγωρία δώσαμε το χώρο στον αντίπαλο και έβαλε το πρώτο γκολ. Οι παίκτες μου έδειξαν πάθος, θέληση. Η εμφάνιση μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Επειδή έχω περάσει από την οικογένεια της Νίκης, ξέρω το μεγαλείο της, ξέρω τον κόσμο. Προτείνω στους φιλάθλους υπομονή γιατί έχουν διοίκηση που δίνει τα πάντα στην ομάδα, έχει έναν τίμιο άνθρωπο προπονητή που είναι δουλευταράς. Καλή συνέχεια και μακάρι να βγεί η Νίκη εκεί που της αρμόζει».

Βαλάντης Κόκκας: «Κάναμε την προσπάθειά μας σε μεγάλο βαθμό, πιστεύω ότι 70-75 λεπτά είχαμε πλήρη συγκέντρωση, έγινε το 1-0 σε μια στιγμή ολιγωρίας, προσπαθήσαμε για την ισοφάριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο τέλος. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά, πρέπει να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς, το χρειαζόμαστε για ψυχολογικούς κι αγωνιστικούς λόγους. Εύχομαι στη Νίκη να βρει αυτό που θέλει, πρέπει να αγωνίζεται πιο ψηλά, κάθε τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου».