noodles volos banner

Έκοψε την πίτα ο Ρήγας Φεραίος

Χωρίς αγώνα ο Ρήγας Φεραίος στην 21η αγωνιστική αλλά μετά την ολοκλήρωσή της, θα έχει τρεις βαθμούς παραπάνω. Σήμερα κι αύριο υπάρχουν προγραμματισμένες προπονήσεις και ρεπό θα δοθεί την Κυριακή.

Στα ευχάριστα για τον προπονητή Λάκη Μπακάλη είναι πως ο Ηλίας Γκίκα ορκίζεται και μετά θα έρθει με μετάθεση στο Βόλο, οπότε εκτιμάται πως στη συνέχεια θα βοηθήσει την κυανόλευκη ομάδα.

Χθες έγινε η εκδήλωση της κοπής της πίτας, σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Τα μέλη της διοίκησης υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές στο κέντρο «Άλκηστη» στον πεζόδρομο του Βελεστίνου και τελικά ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Χρήστος Σπαθής (σημειωτέον είχε και τα γενέθλια του) που κερδίζοντας το φλουρί, απέκτησε και ένα πανέμορφο ανδρικό ρολόι. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου Νασίκας Δημήτριος και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Παπατόλιας Γεώργιος, ενώ την ευλογία του και τις εγκάρδιες ευχές του έδωσε ο πατέρας Αθανάσιος. Η βραδιά κύλησε με φαγητό και διασκέδαση, ενώ ο σύλλογος του Βελεστίνου “ευχαριστεί δημόσια τους αδερφούς Γιάννη και Μιχάλη Μπαλαμώτη που και φέτος είχαν την ευγενή καλοσύνη να προσφέρουν δωρεάν την βασιλόπιτα”.

 

Last modified onFriday, 12 February 2016 10:56