noodles volos banner

"Eυχαριστημένος που βρίσκομαι στην Επισκοπή"

Πλήρης επιβεβαίωση του magnesiasports που σας είχε ενημερώσει πρώτο για την μετακίνηση του Γιάννη Καψιώτη από τον Πύρασο στην Επισκοπή. Χθες ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε τη μεταγραφή. Όπως αναφέρεται: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Καψιώτη. Ο νέος μας παίκτης έχει γεννηθεί στις 13/3/95, έχει ύψος 1.77 κι αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ο Γιάννης Καψιώτης έχει αγωνιστεί στην επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου».

Μάλιστα έκανε ντεμπούτο την Τετάρτη στον ημιτελικό Κυπέλλου μπαίνοντας αλλαγή προς το φινάλε του ματς, ενώ ο Αρκάδιος Δημητριάδης αγωνίστηκε βασικός για 71 λεπτά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γ. Καψιώτης ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Επισκοπή. Μάλιστα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σ’ ένα πολύ σημαντικό ματς όπου όλοι μας δείξαμε το πάθος που χρειαζόταν και φτάσαμε στην πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣΡ. Είναι εξ ίσου σημαντικό ότι βρήκα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια μ’ όλα τα παιδιά».