noodles volos banner

"H οικογένειά μας είναι δεμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε"

Όλοι οι οργανωμένοι φίλαοι της Νίκης Βόλου πορεύονται μαζί και προσφάτως είχαν συνάντηση στην οποία συζήτησαν διάφορα θέματα που τους αφορούν. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, συνάντηση όλων των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδος μας. Κατά τη διάρκειά της επιβεβαιώθηκε η μεταξύ μας σύμπνοια και η διάθεσή μας να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας την ομάδα μας με σκοπό την αναγέννησή της και την ανάδειξή της στη θέση που πραγματικά της αξίζει. Το μήνυμα που δίνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο είναι πως η οικογένειά μας είναι δεμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε γιατί οι δεσμοί που μας ενώνουν σφυρηλατήθηκαν μέσα από τις στάχτες και τις φλόγες της καταστροφής. Οδεύουμε αισίως για τα 100 χρόνια παρουσίας, αντιπροσωπεύοντας επάξια ό,τι πιο δυνατό, ανόθευτο και υγιές έχει να παρουσιάσει η αθλητική ιστορία του τόπου μας και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε! 
Μια ομάδα - ένα σύμβολο - μια ψυχή». 
Την ανακοίνωση υπογράφουν οι σύνδεσμοι Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης», Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου, Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου, Blue Diamonds.