noodles volos banner

"Σημαντικό μετά τη διακοπή, να ξεκινάς με τρίποντο"

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη ο Κώστας Βελιτζέλος, με τις απουσίες που είχε σήμερα η ομάδα του και προερχόμενη από τη διακοπή, ενώ εξέφρασε παράπονα για την μεσοεπιθετική λειτουργία. Ακόμη, ο προπονητής της Νίκης αναφέρθηκε στις μεταγραφές.

Στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε: «Για εμάς η σημασία του αγώνα και η κατάκτηση της νίκης ήταν πολύ μεγάλη και δύσκολη υπόθεση σήμερα. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, ακόμη και της τελευταίας στιγμής και σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι, όταν μπαίνεις καλά γιατί μπήκαμε καλά, και δεν καταφέρνεις να τελειώσεις το παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι εγκυμονούν κίνδυνοι. Μεσοεπιθετικά δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί υπάρχουν δυνατότητες. Θα ήθελα να ήμασταν λίγο καλύτερα μεσοεπιθετικά. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πέρασε διάστημα που είχαμε διάφορα θέματα στην ομάδα. Και είναι σημαντικό μετά τη διακοπή, να ξεκινάς με τρίποντο. Παρ’ ό τι δώσαμε το δικαίωμα να διεκδικήσει ο αντίπαλος το ματς, θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη. Καλή επιτυχία στον Πύρασο, πρέπει να ανασυνταχθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, το ένα είναι με ταξίδι μακρινό (αναφέρεται στοπ ματς Κυπέλλου στη Σκιάθο)”.

Για τον Χεράρδο Νορέγια και τις άλλες μεταγραφές είπε: “Αγωνιστικά είναι καλή η κατάσταση του Ισπανού. Αν εκδοθεί το δελτίο του, τον υπολογίζω άμεσα. Έχουμε άλλες δύο περιπτώσεις που ενδέχεται να υπάρχει εξέλιξη σήμερα το βράδυ. Ο ένας παίζει πίσω από την κορυφή και ο άλλος είναι φορ, παίκτες επιπέδου Β' Εθνικής που δεν παίζουν όμως στη Β' Εθνική”.

Σχολίασε πως ο Νάκας δεν είναι στο επίπεδο που θέλει και “πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να φθάσει τα υπόλοιπα παιδιά”, ενώ για τον Πασκούλεφ τόνισε πως ο Βούλγαρης έμεινε στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους αν και από την ομάδα οικονομικά ήταν τακτοποιημένος.

Ακόμη αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας: “Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδος και όταν παροτρύνει, κυριολεκτικά η ομάδα έχει άλλη μορφή στο γήπεδο. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Είμαστε στα σπάργανα ακόμη αυτής της σχέσης”.