noodles volos banner

'Εκλεισε ιδανικά το 2015

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2015 η Νίκη Βόλου που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο "Γ. Μητσιμπόνας" επικρατώντας 0-2 του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Οι κυανόλευκοι φαίνεται πως έχουν βρει για τα καλά την φόρμα τους καθώς το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου έκανε το απόλυτο σε νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια κατακτώντας μέσα σε διάστημα επτά ημερών έντεκα βαθμούς !  Μετά το 1-4 στην Κατερίνη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ήρθε το 2-0 επί της Πύδνας την Τετάρτη, την Παρασκευή προστέθηκαν δυο βαθμοί από την ένσταση  επί της Φαρκαδόνας και τώρα ακόμη ένα τρίποντο ήρθε για να απογειώσει βαθμολογικά του κυανόλευκους που έφτασαν τους 23 βαθμούς.

Αναφορικά με την αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη με τον τοπικό Οικονόμου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής το βολιώτικο συγκρότημα πραγματοποίησε μια ώριμη εμφάνιση και χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα πέρασε νικηφόρα με 0-2.  Η Νίκη παρατάχθηκε με την ίδια ακριβώς σύνθεση όπως στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Λίγες οι καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 7 ο Σενκάι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπουρτζή. Στο 19' ο Ναουμίδης έφτασε κοντά στο γκολ, όταν στην κεφαλιά που πήρε μετά από κόρνερ του Πασκούλεφ έπιασε την κεφαλιά με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ. Κατά διαστήματα, πότε η Νίκη και πότε ο Οικονόμος, είχαν την πρωτοβουλία χωρίς όμως να υπερέχει κάποια ομάδα ξεκάθαρα…. Στο 41ο λεπτό ο Παπαγεωργίου του Οικονόμου θα διώξει πάνω στην γραμμή την μπάλα ύστερα από σουτ του Κανελλόπουλου. Είχε προηγηθεί απόκρουση του Γούπου σε σουτ επίσης του Κανελλόπουλου με τη Νίκη να χάνει μια σημαντική, διπλή, ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου, σουτ από τον  Καραγκούνη, η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Παπαουρτζή.
Στην επανάληψη η Νίκη παρουσιάστηκε καλύτερη του Οικονόμου, πιο ουσιαστική και αποτελεσματική στο παιχνίδι της, αξιοποίησε  τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν μετατρέποντάς  σε γκολ, "καθαρίζοντας" έτσι το παιχνίδι. Στο 50 ο Παπουρτζής με έξοδό του πρόλαβε τους επιθετικούς του Οικονόμου που παραλίγο να γίνουν επικίνδυνοι. Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 62 όταν ο Μέτσε άφησε για τον Ελευθεριάδη, αυτός πέρασε τον Καραγιάννη, μπήκε στην περιοχή, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Μπαλαράμπε από κοντά χωρίς πρόβλημα σημείωσε το 0-1 !
Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου στην επόμενη καλή στιγμή ευτύχησε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα και να πάρει το ξεκάθαρο πλέον το προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο 69 ο Ιβανίδης σε αντεπίθεση έδωσε για τον Κανελλόπουλο ο οποίος απέφυγε και τον τερματοφύλακα Γούπο, από πλάγια έκανε μια σέντρα σουτ προς την εστία και ο Ελευθεριάδης σιγούρεψε την φάση από κοντά για να γίνει το 0-2 για τη Νίκη Βόλου. Από κει και πέρα η Νίκη έλεγξε το παιχνίδι και χωρίς να απειληθεί κράτησε μέχρι τέλους το 0-2 !
Στο 85' ο Παπουρτζής έδιωξε με υπερένταση και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά του Τόλιου.
 
Οικονόμος: Γούπος, Αγρόδημος, Κορομηλάς, Καραγκούνης Καραγιάννης, (81΄ Νάνος,)  , Σενκάι (76΄Μανίκας), Παπαγεωργίου, Βούζας, Μπαλής, Καμπέρης (46' Τόλιος), Σιάτρας

Νίκη Βόλου: Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Ναουμίδης, Χολέβας, Αλεξανδρής (46΄Κοτίτσας), Μπιτσάκος (66' Κυπτίου), Μέτσε ( 80' Νάκας), Ιβανίδης,  Μπαλαράμπε, Ελεθυεριάδης, Κανελλόπουλος

Κίτρινες: Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης,

Last modified onSunday, 20 December 2015 20:48