noodles volos banner

Θέλει να συμπληρώσει το καρέ επιτυχιών

Η Νίκη Βόλου καλείται αύριο Τετάρτη να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της άνοδο. Έχει δύσκολο αντίπαλο, την Πύδνα Kίτρους αλλά οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου θέλουν να φθάσουν σε φθάσουν σε ακόμη μία νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη, επιστρέφοντας ύστερα από αρκετό καιρό για αγώνα μπροστά στον κόσμο τους στο "Π. Μαγουλάς". Έχουν κερδίσει τους άλλους τρεις εκπροσώπους του νομού Πιερίας και θέλουν να συμπληρώσουν το καρέ των επιτυχιών!

 

Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο απολογισμό, επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Μόνο που λόγω των τιμωριών, η Νίκη βρίσκεται χαμηλά περιμένοντας βεβαίως τις αποφάσεις για τις αφαιρέσεις βαθμών καθώς και το +2 από το ματς με τη Φαρκαδόνα. Οι "κυανόλευκοι" προέρχονται από εκτός έδρας τρίποντο με 4-1 στην Κατερίνη και ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και θέλουν να κλείσουν το 2015 με τον ιδανικό τρόπο, δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς με Πύδνα αύριο Τετάρτη και Οικονόμο την Κυριακή. Η δουλειά που κάνει ο Κώστας Βελιτζέλος με τους παίκτες του από το ξεκίνημα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα, φαίνεται και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η ομάδα έχει ανάγκη από βαθμούς και παίζει συνεχώς υπό πίεση. Αυτό πρέπει να ξεπεράσουν οι ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση της εμβόλιμης αγωνιστικής, να αποβάλλουν το άγχος που τους έχει κυριεύσει σε πολλά εντός έδρας, να παίξουν ελεύθερα σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δείχνοντας το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.
Αναφορικά με την Πύδνα, αν και νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική, είναι μία από τις ομάδες που παρουσιάζονταν ...στα λόγια ισχυρή μετά τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και έχει φροντίσει να το επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής ...στην πράξη. Στο -3 από την κορυφή, διεκδικεί την άνοδο με αξιώσεις. Στα δύσκολα ματς, πήρε τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας. Συνολικά έχει νικήσει τη Νεοκαισάρεια (4-1 εντός), τη Φαρκαδόνα (4-2 εντός), τον Πύρασο (2-0 εντός), τον Πιερικό (1-0 εντός), τον Δωτιέα (1-0 εκτός), τον Ρήγα Φεραίο (2-0 εντός), τον Φωκικό (4-0 εντός). Ισοπαλία είχε στην Τσαριτσάνη (1-1), στο Αιγίνιο (0-0), στην Άρτα με Καραϊσκάκη (0-0), στη Φιλιππιάδα (1-1), με Οπούντιο (2-2 εντός). Ήττες μόνο δύο, από τον Θεσπρωτό στην πρεμιέρα (1-0 εντός) και τον Τύρναβο στην 14η αγωνιστική (1-0 εκτός).