noodles volos banner

Στόχος το πέμπτο σερί τρίποντο στο Βελεστίνο

Την ΑΕ Φαρκαδόνας υποδέχεται αύριο ο Ρήγας Φεραίος, στην εμβόλιμη 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου και πρόκειται για το δεύτερο στη σειρά εντός έδρας παιχνίδι. Μετά τη νίκη της Κυριακής επί του Δωτιέα, οι "κυανόλευκοι" θέλουν άλλο ένα τρίποντο ώστε να ανέβουν ψηλότερα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είναι στους 22 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Θεσπρωτό που αύριο έχει ρεπό, οπότε σε περίπτωση νίκης τον πιάνει και υπερτερώντας στη μεταξύ τους ισοβαθμία, πλασάρεται τέταρτη!
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ρήγας έχει κερδίσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες στο γήπεδό του. Μετά το άσχημο εντός έδρας ξεκίνημα (με δύο ισοπαλίες στο Αρμένιο και ήττα από το Καναλάκι στην επιστροφή στο Βελεστίνο), μετράει μόνο τρίποντα: 2-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, 3-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, 2-0 τον Αιγινιακό, 3-0 τον Δωτιέα Αγιάς. Έχει βρει ρυθμό, σκοράρει με ευκολία και δεν δέχεται γκολ. Το νικηφόρο σερί θέλει να το συνεχίσει αύριο κόντρα στην ΑΕ Φρακαδόνας που εξ αρχής βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και μέχρι τώρα, έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.
Αναφορικά με τις απουσίες, εκτός μάχης για ακόμη ένα ματς οι Χατζής, Πάσχος, επιστρέφει όμως από τιμωρία μίας αγωνιστικής ο Γκάγκας και από τραυματισμό ο Αλεξίου. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της σημερινής απογευματινής προπόνησης.