noodles volos banner

Δεν ασχολούνται με Μπίλη στη Νίκη

Κύκλοι της Διοικούσας Επιτροπής των κυανόλευκων προτιμούν να αφήσουν τις δηλώσεις του πρώην τεχνικού της ομάδας στους... ευκολόπιστους, υποστηρίζουν πως η σελίδα Μπίλη έχει κλείσει οριστικά για την ομάδα και κοιτάνε μόνο μπροστά για την ψυχολογική, αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη.

"Ουδέν σχόλιον", η απάντηση από πλευράς Νίκης, σε όσα είπε ο κ. Μπίλης στον ραδιοφωνικό αέρα του BluestarFM 105,1, πριν από μερικές ώρες.

Στις τάξεις των κυανόλευκων υπάρχει ηρεμία και σιγουριά για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, με τον νέο τεχνικό Κώστα Βελιτζέλο να κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του και τους παίκτες της ομάδας να δηλώνουν... υπερικανοποιημένοι.

Όσον αφορά το νέο τεχνικό τιμ, δουλεύει καθημερινά πάνω στο τακτικό κομμάτι, στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, καθώς και στον ψυχολογικό τομέα, ενώ στόχος του είναι η αξιοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμοι, όποτε χρειαστεί να προσφέρουν.

Το πρόγραμμα που έρχεται για τους κυανόλευκους είναι δύσκολο, καθώς τις επόμενες οχτώ αγωνιστικές, η ομάδα της Νίκης έχει δύο εντός έδρας αγώνες, πέντε εκτός κι ένα ρεπό. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πεπεισμένοι πως οι αναμετρήσεις μακριά από το "Π. Μαγουλάς" και το απαιτητικό κοινό των φιλάθλων της ομάδας, θα απαλάξουν από το άγχος τους ποδοσφαιριστές και θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα νικηφόρο σερί, που θα τους βοηθήσει να "σκαρφαλώσουν" ψηλότερα στη βαθμολογία. Θεωρητικά, πάντα, η ομάδα της Νίκης παραμένει τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Last modified onTuesday, 10 November 2015 22:13