noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Αγχίαλος 1-1

Ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο του Πλατάνου ανάμεσα σε Μυρμιδόνες και Αγχίαλο, σε δυνατό ματς που είχε τρεις αποβολές. Το 0-1 ο Μαυρόπουλος στο 43ο λεπτό με σουτ ύστερα από διαγώνιο πάσα του Καραγιώργου και στα λιγοστά λεπτά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι Μυρμιδόνες κέρδισαν πέναλτι με τον Δ. Μπούρχα. Από την άσπρη βούλα, ο Τσιάρας έστειλε την μπάλα άουτ και έτσι έμεινε το 0-1. Όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης, από ωραία πάσα του Κατσαβριά, ο Χρήστος Γκάμπας σκόραρε για την ισοφάριση. Στο 65' ο σκόρερ των γηπεδούχων αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη για θέατρο κι αποβλήθηκε, στο 80' ο Νικηφοράκης για χτύπημα εκτός φάσης στον Τσαρδακά άφησε τους Μυρμιδόνες με εννιά παίκτες, ενώ στο 87' με δεύτερη κίτρινη έφυγε από το ματς ο Σίμος για την Αγχίαλο.
Για τους γηπεδούχους, ο Χατζέλας στο 90ό λεπτό έχασε ευκαιρία με σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για άδικη αποβολή του Γκάμπα. Αναφορικά με τους Αγχιαλίτες, ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Καραγιώργο στο 78', ενώ στο πρώτο μέρος απείλησαν με σουτ των Κολώνη, Μούσα και μία κεφαλιά του Καραγιώργου που έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Π. Μπούρχας, Κοντοβάς, Γ. Μπούρχας (83' Βασίλη), Βέργας, Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Κατσαβριάς (76' Νικηφοράκης), Χατζέλας, Τσιάρας (67' Δ. Γκάμπας), Χρ. Γκάμπας.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Τσακόγιας, Τσαρδακάς, Βέτσικας (72' Σίμος), Φούκης (78' Σγατζής), Μούσα, Καραγιώργος, Κολώνης, Πύλος (45' Μπούτλας).