noodles volos banner

Στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα

Ικανοποιημένος από τους παίκτες που ξεκίνησαν τον αγώνα, αλλά όχι απ' αυτούς που μπήκαν αλλαγή στο 69ο λεπτό αφού στο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπόρεσαν να συντονιστούν και να βρουν ρυθμό, έμεινε ο Λεωνίδας Μπίλης, όπως δήλωσε, στο χθεσινό εκτός έδρας φιλικό με την ΑΕ Φαρκαδόνας. Το τελικό 1-1 ήταν η τρίτη ισοπαλία για τους "κυανόλευκους" στα δέκα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους κι ενώ απομένουν άλλα δύο.
Ο προπονητής της Νίκης δοκίμασε τους παίκτες που έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα, σε ένα φιλικό κόντρα σε μια νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα, που μπορεί να μην πάει για πρωτάθλημα, όμως αναμένεται να είναι από τις δυνατές του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Ο Σταυράκης είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Παπαδόπουλος δεν αλλάζει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ Κεμάλλι, Αλεξανδρής "ερίζουν" για τη θέση στα δεξιά. Στα περισσότερα σημαντικά φιλικά αγωνίστηκε ο Κεμάλλι, χθες βασικός ήταν ο νεαρός Βολιώτης παίκτης που επέστρεψε φέτος στη Νίκη.
Οι Χολέβας, Ναουμίδης είναι οι δύο παίκτες που θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Ιβανίδης έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του ανασταλτικού χαφ. Οι Μέτσε, Κυπτίου, Νάκας θεωρούνται σίγουροι ως τριάδα στα χαφ, ο Ταουσιάνης έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στην τεχνική ηγεσία παίζοντας τόσο στα πλάγια όσο και ως επιτελικός χαφ, ενώ Κανελλόπουλος και Κρεββατάς θα επιλέγονται για την κορυφή της επίθεσης αναλόγως τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα και την τακτική.
Το ρόστερ της Νίκης έχει βάθος και οι παραπάνω επιλογές είναι αυτές που υπολογίζει ο κόουτς των "κυανόλευκων" για το ξεκίνημα της περιόδου, χωρίς να σημαίνει ότι αυτοί είναι "μόνιμοι" ή δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Όχι μεγάλες, όμως παίκτες σαν τους Κολημήτρα, Κόλα, Βέργο, Μπαλαράμπε διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο βασικό σχήμα.
Το ζητούμενο είναι να "δέσει" η ομάδα, να αποκτήσει ομοιογένεια, ώστε να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τους αυτοματισμούς που δουλεύει στις προπονήσεις. Έχει δείξει πάτως πως είναι σε πολύ θετικό δρόμο. Η Νίκη έχει το δικό της στυλ ποδοσφαίρου, προσπαθεί να πιέσει ψηλά και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων βάζοντας την μπάλα κάτω και τα επόμενα δύο φιλικά που ακολουθούν σε λίγες ημέρες, θα αποτελέσουν την τελική πρόβα ενόψει του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη στην Αγιά με τον τοπικό Δωτιέα και το Σάββατο στον Αλμυρό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.