noodles volos banner

Σε νέα φάση η προετοιμασία της Νίκης Βόλου με υψηλότερους ρυθμούς

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου, η προετοιμασίας της Νίκης μπαίνει πλέον σε άλλη φάση με υψηλότερους ρυθμούς. Ο Λεωνίδας Μπίλης το προηγούμενο διάστημα δούλεψε πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό αφού αυτή την περίοδο μπαίνουν οι βάσεις για όλη τη χρονιά. Από εδώ και πέρα, στις προπονήσεις θα δώσει έμφαση στο τακτικό κομμάτι, στην ταχύτητα, στη βελτίωση της ομάδας του στους αυτοματισμούς και την εφαρμογή μεταβάσεων, δηλαδή την αντίδραση των παικτών όταν κερδίζεται ή χάνεται η μπάλα για γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού ή αμυντικές επιστροφές αντιστοίχως.
Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου έχει ...παρουσιάσει στους “κυανόλευκους” δύο συστήματα, το 4-2-3-1 και το 4-3-3, ενώ στις επόμενες ημέρες θα δουλέψει και σε άλλα καθώς θέλει από τους παίκτες του να γνωρίζουν όλες τις τακτικές. Άλλωστε, η νέα Νίκη δεν θα παίζει μόνο με μία συγκεκριμένη διάταξη. Αναλόγως τον αντίπαλο και τις συνθήκες, για παράδειγμα καιρικές, γηπεδικές, απουσίες, φόρμα, έδρα κτλ, ο Λεωνίδας Μπίλης θα διαμορφώνει την τακτική προσέγγιση κάθε αγώνα.
Αναφορικά με τα φιλικά, η διοίκηση περιμένει την απάντηση των Τρικάλων για το προγραμματισμένο για το Σάββατο παιχνίδι, που μετά τα απρόσμενα γεγονότα στη θεσσαλική ομάδα, είναι στον αέρα... Σε περίπτωση που τελικά δεν διεξαχθεί το φιλικό, τότε το πιθανότερο είναι να γίνει προπόνηση το Σάββατο και την Κυριακή να υπάρξει ρεπό. Άλλωστε αφού η σέντρα της Γ' Εθνικής θα πάει δύο εβδομάδες παραπίσω -η ανεπίσημη ενημέρωση αναφέρει πρεμιέρα στις 20/9- θα υπάρξουν κενές ημερομηνίες για περισσότερα φιλικά.