noodles volos banner

Προχωρά το πλάνο και η λίστα των ανθρώπων της Νίκης

 

Όλα προχωρούν βάσει σχεδίου στη Νίκη και δεν υπάρχει καμία μα καμία παρέκκλιση από τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής. Η συνεργασία με το τεχνικό τιμ είναι άψογη και η κυανόλευκη ομάδα «χτίζεται» σιγά, σιγά από την αρχή. Είναι νωρίς για ανακοινώσεις που θα αφορούν στο έμψυχο δυναμικό της, αφού τα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής δεν έχουν τελειώσει, αλλά όπως σας είχε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το magnesiasports ήδη υπάρχει η λίστα με τους υποψήφιους να φορέσουν τη Νίκη ποδοσφαιριστές. Το σκάουτινγκ σε ομάδες της περιοχής, οι δοκιμές, αλλά και οι γνώσεις και η εμπειρία του Λεωνίδα Μπίλη, έχουν δημιουργήσει ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα πρώτης επιλογής, που αποτελεί ουσιαστικά το προσχέδιο για το ρόστερ της ομάδας.

Φυσικά και σε αυτή τη λίστα μπορούν να προστεθούν κι άλλα ονόματα, ενώ ήδη υπάρχουν από νεαρούς παίκτες της Νίκης, που έχει ξεχωρίσει η τεχνική ηγεσία. Εσωτερικές μεταγραφές, επιστροφές, ταλέντα από τη Μαγνησία γενικότερα, αλλά και ενίσχυση εκτός Βόλου με νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, περιλαμβάνει το σχέδιο των ανθρώπων της ομάδας.

Όσον αφορά τώρα τον αντικαταστάτη του Κώστα Μπράτσου, στην ομάδα των Νέων Αθλητών, ακούγονται τα ονόματα των Πασιά και Παρισάκη, χωρίς κάτι να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής επίσημα. 

 

Last modified onFriday, 15 May 2015 10:23