noodles volos banner

Πρώτη ήττα στο Βελεστίνο

Δεν τα κατάφερε σήμερα ο Ρήγας Φεραίος και γνώρισε την ήττα από τον Οπούντιο Μαρτίνου που ήταν η πρώτη εντός έδρας και η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Καλύτερη η φιλοξενούμενη ομάδα, πήρε το τρίποντο με γκολ στο 88ο λεπτό από τον Τσέλο.

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με λιγοστές ευκαιρίες, αλλά τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να προσπαθούν για το γκολ. Στο 9ο λεπτό, σουτ του Κάπου από καλή θέση, κόντραρε στον Βουραζέρη και έφυγε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, κεφαλιά του Κρεββατά πέρασε άουτ. Η καλή φάση του Ρήγα Φεραίου σημειώθηκε στο 14'. Ο Κρεββατάς πήρε κεφαλιά, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να κάνει άστοχη έξοδο, αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια, εκεί που ο Μιχολίτσης την γύρισε και ο Κρεββατάς την ξαναβρήκε με το κεφάλι, για να μπλοκάρει τελικά ο Τσίμας. Στο 23' καλό σουτ του Στυλιανού, κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 44' σουτ του Πέπα από το ημικύκλιο, απέκρουσε χαμηλά ο Κεφαλάς.
Στην επανάληψη, ο Οπούντιος ήταν καλύτερος και διεκδίκησε με περισσότερες αξιώσεις το γκολ, έχοντας καλύτερες φάσεις και βάζοντας πολλούς παίκτες στην επίθεση.
Στο 59' διαγώνιο σουτ του Στυλιανού απέκρουσε με τα πόδια ο Κεφαλάς, στο 62' σουτ του Κάπου υπό την πίεση του Βουραζέρη μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Ρήγα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κλωτσοτήρας σούταρε και ο Κεφαλάς απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ.
Ένα πεντάλεπτο αργότερα, ο Κλωτσοτήρας εκτέλεσε πολύ ωραία φάουλ από πλάγια δεξιά, περνώντας την μπάλα εξωτερικά του τείχους αλλά ο Κεφαλάς ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.
Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους και μοναδική στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 71' όταν ο Ναουμίδης έκανε γέμισμα, ο Τσίμας έδιωξε ασταθώς με γροθιές, εκεί όπου ήταν ο Χατζής. Το σουτ του τελευταίου με κατεύθυνση προς το τέρμα, έδιωξε με το πόδι ο Πέπας λίγο πριν τη γραμμή.
Το γκολ σημειώθηκε στο 88ο λεπτό. Από σέντρα από την αριστερή πλευρά, ο Τσέλος βρέθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας. Κατέβασε την μπάλα με το στήθος, φάνηκε να καθυστερεί αλλά από κοντά, σούταρε στα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του το μεγάλο διπλό στο Βελεστίνο καθώς στα λισοστά λεπτά που απέμειναν, οι "κυανόλευκοι" δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Μάλιστα στις καθυστερήσεις, με τους Καντού και Πέπα ο Οπούντιος είχε διπλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γουτούλης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Μαλάκος (65' Μπίκας), Μιχολίτσης (65' Τσίπη), Ζατσάι (70' Ζενούνι), Κρεββατάς.
Οπούντιος Μαρτίνου: Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκόσης, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριτζάπης, Νικολόπουλος, Πέπας, Κάπος, Κλωτσοτήρας (73' Βέλλιος), Στυλιανός (80' Καντού).