noodles volos banner

Στον Αιολικό κατέληξε ο Μπακάλης

Ο Αιολικός έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τους Πάρη Μπακάλη και Γιώργο Ζαγοριανό που κουβαλούν πολλές παραστάσεις από Football League. Μάλιστα υπήρξαν ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ο Μπακάλης στην περσινή ιστορική σεζόν της ανόδου και ο Ζαρογιανός στη Γ' Εθνική.

Ο 26χρονος Μπακάλης είχε ανακοινωθεί προ ημερών από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά αποχώρησε λόγω οικογενειακού θέματος και τώρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μυτιλήνη. Πέρυσι στη Νίκη αγωνίστηκε σε 25 ματς. Είχε πρηγηθεί μια ακόμα γεμάτη χρονιά στο Θρασύβουλο (2012-13) με 31 συμμετοχές. Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα, Πιερικό, Καλλονή, Αναγέννηση Επανομής, Θερμαϊκό, μετρώντας πάνω από 115 εμφανίσεις στις εθνικές κατηγορίες.

Όσον αφορά στον Γιώργο Ζαγοριανό έχει συμφωνήσει σε όλα και ουσιαστικά απομένει ένα τυπικό ραντεβού σήμερα το βράδυ για να κλείσει η υπόθεση. Από χθες μάλιστα βρίσκεται στην Μυτιλήνη όπου ξεκίνησε και προπονήσεις, γνωρίζοντας τους νέους συμπαίκτες του. Ο 30άχρονος υψηλόσωμος επιθετικός κατά την περσινή χρονιά είχε στο πρώτο μισό 2 γκολ σε 13 ματς με την φανέλα του Βατανιακού. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το οποίο και βοήθησε στο να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία. Ο Ζαγοριανός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λεωνίδιο, Χανιά, Πανηλειακό, Νίκη Βόλου, Φωκικό, ΠΑΟ Ρουφ, Άγιο Δημήτριο, Οδυσσέα Αναγέννησης, Αστέρα Μαγούλας, Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Πηγή: Sportlesvos.gr

Last modified onMonday, 04 August 2014 14:24