noodles volos banner

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρη ο Πύρασος

Συμπαίκτες θα είναι τη νέα σεζόν Βούλγαρης και Βαγγελάκος. Εδώ στο φετινό αγώνα Δήμητρα-Πύρασος για το πρωτάθλημα (πηγή Δήμητρα facebook) Συμπαίκτες θα είναι τη νέα σεζόν Βούλγαρης και Βαγγελάκος. Εδώ στο φετινό αγώνα Δήμητρα-Πύρασος για το πρωτάθλημα (πηγή Δήμητρα facebook)

Έναν από τους πιο τεχνίτες και καλύτερους παίκτες της Α' Τοπικής ενέταξε στο δυναμικό του ο Πύρασος ενόψει της νέας περιόδου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Βούλγαρη. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε την τελευταία τριετία με επιτυχία στη Δήμητρα Ευξεινούπολης θα φοράει πλέον τη φανέλα του Πυράσου. Στο πρωτάθλημα της περιόδου 2013-2014 είχε 27 συμμετοχές και 13 γκολ. Αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ, στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και ως επιθετικός και διακρίνεται για την υψηλή του κατάρτιση.

Σε δηλώσεις του στο www.pyrasos.com επισήμανε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία από τον Πύρασο να αγωνιστώ σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε παραπάνω επίπεδο. Θα έλεγα ότι είναι κάτι που κυνηγούσα αρκετό καιρό και θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική συγκυρία, αποτελεί προσωπική μου δικαίωση. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα πηγαίνω, τι έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια ο Πύρασος, ξέρω τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία. Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου να αγωνιστώ στη Γ' Εθνική με τον Πύρασο, όλους τους ανθρώπους της, τους πρώην προπονητές και συμπαίκτες μου για τα τρία υπέροχα χρόνια της αγαστής μας συνεργασίας".