noodles volos banner

Oι αγώνες που ανοίγουν την αυλαία

Το 35ο πρωτάθλημα ανοίγει την αυλαία του σήμερα, με όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να εύχονται θέαμα, πολλά γκολ και λίγες ακρότητες. Στις 19:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Εργοτέλη που επιστρέφει στα μεγάλια σαλόνια ύστερα από μονοετή απουσία και την ίδια ώρα, στα Χανιά ο Πλατανιάς φιλοξενεί τη Βέροια. Τελευταίο ματς στις 21:30 στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Skoda Ξάνθη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ο Ατρόμητος ξεκινάει ακόμα μία σεζόν με μεγάλες βλέψεις. Άλλωστε του το επιτρέπουν αυτό οι προηγούμενες άκρως επιτυχημένες χρονιές που κατάφερε να διακριθεί. Το παιχνίδι με την Άλκμααρ βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τον παικτών του Γιώργου Παράσχου, ωστόσο προέχει ένα καλό ξεκίνημα με τον Εργοτέλη. Στο Περιστέρι παρών θα είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι που χτες προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας και ο τραυματίας Γεωργίου. Η αποστολή του Ατρόμητου: Σηφάκης, Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Γιαννούλης, Τζαμάλ, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Καλλέργης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, καραγκούνης, Φάμπιο. Με τις γνωστές απουσίες ταξίδεψαν στην Αθήνα οι Κρητικοί. Ο Γιάννης Πετράκης είδε δύο από τα βασικά του όπλα να τίθενται εκτός αποστολής. Τον Μάρις Βερπακόφσκις και τον Πεσόα Ουέλινγκτον. Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Πίτσος, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Χρυσοφάκης, Μπουρσέλης, Δωματάς, Μπαμ Μπαμ, Λεονάρντο, Αναστασάκος.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ: Χρονιά καλύτερη από την περσινή θέλουν να κάνουν οι δύο μονομάχοι στα Χανιά. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο, από πέρσι, Τετέ όπως και στους τραυματίες Ζουμπουλάκη και Τόρες. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον προπονητή του Πλατανιά. Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Γιακουμάκης Εμμ. Γ., Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Θέρα, Ιντζίδης, Μαρτσάκης, Μοράλ, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπης, Στόλερ, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες. Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές της «πέταξε» για την Κρήτη η Βέροια. Ο προπονητής της ομάδας Γκόραν Στεβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Φελίπε Ντα Κόστα και των τιμωρημένων Νίκου Γεωργιάδη και Γκιγέρμο Πέρεζ. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Καλτσάς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αλλά πιστεύεται ότι θα το ξεπεράσει και θα δώσει κανονικά το παρών απέναντι στον Πλατανιά. Η αποστολή της Βέροιας: Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Σεγούντο Ρίος, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Σεντεμέντες, Βεργώνης, Παυλίδης, Μπεν και Μάνος.

ΠΑΟΚ-SKODA ΞΑΝΘΗ: Ο ΠΑΟΚ φαντάζει ως τον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού για τον τίτλο και θέλει να το αποδείξει αυτό από την πρεμιέρα. Ο Χουμπ Στέφενς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κατσουράνη και τους τραυματίες Βούκιτς, Γκαρσία και Κωνσταντινίδη, ενώ απέκλεισε από την αποστολή τον Λίαμ Λόρενς για λόγους τακτικής. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ. Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες στην Τούμπα. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Καρίμ Σολτάνι (τραυματίας) και Σερζ Ντιέ (τιμωρημένος). Οι Ακρίτες παραδοσιακά δυσκολεύουν τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, αφού έστω και αν κερδίζουν αυτό γίνεται με λίγα γκολ. Η αποστολή της Ξάνθης: Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι και Ράνος.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας
Σάββατο, 17 Αυγούστου
Ατρόμητος – Εργοτέλης (19:15) (Novasports 2)
Πλατανιάς – Βέροια (19:15) (Novasports 1)
ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη (21:30) (Novasports 2)
Κυριακή, 18 Αυγούστου
Απόλλων Αθηνών – Άρης (19:15) (Novasports 4)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (19:15) (Novasports 2)
Λεβαδειακός – Πανθρακικός (19:15) (Novasports 7)
ΟΦΗ – Πανιώνιος (19:15) (Novasports 3)
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (21:30) (Novasports 1)
Δευτέρα, 19 Αυγούστου
ΑΕΛ Καλλονή – Ολυμπιακός (21:30) (Novasports 1)

Last modified onSaturday, 17 August 2013 14:43