Logo
Print this page

Τέλος ο Λάζαρος από την ΑΕΚ, η συνέχεια στα δικαστήρια

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μπήκαν το βράδυ της Δευτέρας (14/2). Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στη Nova, υποστήριξε ότι το συμβόλαιο του τελειώνει. «Το συμβόλαιο τελειώνει. Περιμέναμε να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για να τα δούμε όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ένωση, με επίσημη τοποθέτησή της, ξεκαθάρισε ότι σταματά κάθε συζήτηση με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον κατηγόρησε ότι εδώ και ένα μήνα συζητάει με άλλη ομάδα, χωρίς να την κατονομάσει. «Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς, γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δε σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019» αναφέρουν από την ΑΕΚ.

Στην Ένωση υπάρχει απόφαση να κατατεθεί το συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη σεζόν και να υπάρξει δικαστική συνέχεια, για να μπλοκαριστεί η μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Η ΑΕΚ, μάλιστα, φέρεται να έκανε προσπάθεια τη Δευτέρα (14/5), για να υπάρξει μια τελευταία προσέγγιση με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, όμως αυτός δεν εμφανίστηκε στη συνάντηση, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της Ένωσης.

πηγή: a-sports

Last modified onTuesday, 15 May 2018 02:56
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]