Logo
Print this page

Ο Γιαννιώτης Σιόντης για πρώτη φορά στον ΠΑΣ

Μεταγραφική έκπληξη από τον ΠΑΣ Γιάννινα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαννιώτη Στέφανου Σιόντη, που θα παίξει για πρώτη φορά στην ομάδα της πόλης του.  Οι Ηπειρώτες έκαναν δικό τους για την επόμενη διετία τον 31χρονο χαφ, που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Στέφανο Σιόντη. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 1987, έχει παίξει στις ομάδες του Παναθηναϊκού, της Καβάλας, του Παναιτωλικού, της Βέροιας και της Κέρκυρας. Στην ομάδα μας υπέγραψε για 2 χρόνια και θα αγωνιστεί ως ΜΕΣΟΣ με τη φανέλα νούμερο 22».

Ο Στέφανος στις δηλώσεις του στο σάιτ της ΠΑΕ, για τον ερχομό του στην ομάδα, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για την ομάδα της πόλης μου, μιας και είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, τον προπονητή μας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Έρχομαι έτοιμος να αγωνιστώ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της».

 

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]