Logo
Print this page

Τρίποντα για ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό, παρωδία στη Λαμία

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου για την 27η αγωνιστική της Super League και διατήρησε το πλεονέκτημά του έναντι του Ολυμπιακού για τη δεύτερη θέση.  Από το πρώτο τέταρτο καθάρισε η ομάδα του Λουτσέσκου, που είχε ήδη σκοράρει δυο φορές με τον Σάκχοφ (2’) και το πρώτο γκολ του Ελ Καντουρί (15’).  Μετά από υπέροχο συνδυασμό με 11 πάσες προήλθε το 15ο γκολ του Πρίγιοβιτς στο πρωτάθλημα στο 66'  (το οποίο πάντως πέτυχε από θέση οφσάιντ). Λίγος ο Πανιώνιος, δεν απείλησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και φάνηκε μόνο μετά τη μείωση του σκορ από το σουτ-ζωγραφιά του Ντουρμισάι (77’). 

Μπορεί θεωρητικά ο Αστέρας Τρίπολης να «καιγόταν» για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά οι Βοιωτοί έχουν το δικό τους δικαίωμα στο όνειρο. Η ομάδα του Ανιγκό, αφού στάθηκε τυχερή στο πρώτο ημίχρονο, στις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι Αρκάδες, ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ευκαιρία στο 66’ με δράστη τον Σαβαντογκό και τελικά πήρε τη νίκη με 1-0.  Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν σαν να έπαιζε μόνη της στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με μοιραίο τον Μαρτίν Τόνσο που πέταξε στα σκουπίδια όσες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, δεν «καθάρισε» το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί στο β’ μέρος στην πρώτη ολιγωρία της άμυνας.  Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα των Αρκάδων στο β’ ημίχρονο ήταν αποκαρδιωτική, αφού δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε μία κλασική ευκαιρία και ήταν σαν να εξαφανίστηκαν από το Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. 

Λαμία και Απόλλων έκατσαν πάνω στο 0-0 στο χειρότερο πιθανότατα ματς του φετινού πρωταθλήματος, τσίμπησαν από έναν βαθμό και με τους 26 που έχουν πλέον βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στον στόχο που είχαν θέσει στη σεζόν. Δηλαδή, την παραμονή, αφού έφυγαν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί όπου βρίσκεται η Κέρκυρα, η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο, αλλά είναι πολύ δύσκολο, καθώς παίζει με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τη Δευτέρα. Πολύ κακό το θέαμα στο ΔΑΚ Λαμίας, με ελάχιστες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, οι οποίες βολεύτηκαν με 0-0, με συνέπεια η ΑΕΛ να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία άφηνε πολλά υπονοούμενα.  

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]