noodles volos banner

Στον «αέρα» ο Παναθηναϊκός, θέλει 5 εκ. ευρώ μέσα σε λίγες μέρες

Άλλη μια μέρα αβεβαιότητας ξημέρωσε στον Παναθηναϊκό, μετά την εξέλιξη της Τετάρτης (11/4), όπου το τριφύλλι και οι υποστηρικτές της πρότασης για αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν αδειοδοτούνται δεν κατάφεραν να βρουν τις 12 ψήφους που χρειάζονταν κι έτσι το έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αναβλήθηκε. Τα περιθώρια πλέον στενεύουν.

Άλλωστε, ο φάκελος για την αδειοδότηση είναι ελλιπέστατος, από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πληρώνει τα χρήματα που χρειάζονται για να εξοφληθούν οι οφειλές μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2017.

Μέχρι την Τετάρτη (11/4) είχαν συμβιβαστεί μόλις 20 πιστωτές, ενώ με τους άλλους 80 δεν έχει βρεθεί λύση. Μάλιστα, με κάποιους δεν υπάρχει καν επαφή, αφού στο παρελθόν είχε φανεί ότι υπάρχει μεγάλο χάσμα.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν έχει δημοσιευθεί καν ο ισολογισμός της σεζόν 2017-18, που υποχρεωτικά έπρεπε να έχει δημοσιοποιηθεί από το υπουργείο Εμπορίου μέχρι τις 31 Μαρτίου. Αν αυτό ισχύει, τότε ο φάκελος του Παναθηναϊκού δε θα εξεταστεί καν και θα απορριφθεί άμεσα...

Στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το μέλλον των πράσινων και το ενδεχόμενο υποβιβασμού στη Football League είναι ορατό ως σενάριο, έστω κι αν στην ΠΑΕ βγάζουν μια σιγουριά ότι δε θα υποβιβαστεί η ομάδα.

Πλέον αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, η ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα σε λίγες μέρες, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. άμεσα. Την ίδια ώρα τα χέρια των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι «δεμένα» όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο, καθώς κανένα κανάλι δε θα κλείσει συμφωνία με μια ομάδα που δεν έχει σίγουρη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα.

Last modified onThursday, 12 April 2018 11:06