noodles volos banner

Εικόνα διάλυσης στον Παναθηναϊκό μετά την αποχή των παικτών

Μετά την απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού να απέχουν από την απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρας (9/4), οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους για όσο χρειαστεί μέχρι να εισπράξουν τα συμφωνηθέντα. 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε υποσχεθεί πως θα καταβληθεί σε όλους, Έλληνες και ξένους, τη δόση Οκτωβρίου, ωστόσο ο Λουτσιάνο Νέβες ανέφερε σε συμπαίκτες του πως δεν έχει πληρωθεί από το Σεπτέμβριο και σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο προσφυγής. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε δεσμευτεί να πληρωθούν το 30% της δόσης Δεκεμβρίου οι Έλληνες μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ωστόσο οι αρχηγοί τον ενημέρωσαν πως δε θα δεχτούν τέτοιους διαχωρισμούς στην ομάδα και απαίτησαν να πληρωθούν όλοι. 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποσχέθηκε πως την Τρίτη θα πληρωθούν οι Έλληνες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ξένοι, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αποχή τους μέχρι να δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Πράσινη», ξένος παίκτης της ομάδας έλεγε πως αν δεν πληρωθεί θα πάει κατευθείαν την Κυριακή στο γήπεδο για το ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς προπόνηση. 


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που τόσο καιρό συγκρατούσε στο μέτρο του δυνατού τις αντιδράσεις, έχει δεμένα τα χέρια. Γνωρίζει κι αυτός πως αν η αποχή συνεχιστεί και με δεδομένο ότι οι παίκτες έχουν να προπονηθούν από τη Μεγάλη Τετάρτη, θα είναι πολύ δύσκολο να παρουσιάσει μία… κανονική ομάδα την Κυριακή στη Λεωφόρο. Για την ώρα μετέθεσε την προπόνηση της Τρίτης από το πρωί στο απόγευμα ελπίζοντας πως στις επαφές που θα υπάρξουν ανάμεσα στους αρχηγούς και τη διοίκηση θα πειστούν να προπονηθούν. 

«Καταλαβαίνω τον λόγο και δεν μπορώ να σας εμποδίσω. Όμως δε θέλω να διαλύσουμε τελείως», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός σε επαφή που είχε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Last modified onTuesday, 10 April 2018 11:11