noodles volos banner

Συλλαλητήριο και πορεία στον Λευκό Πύργο από τους Παοκτζήδες

Το προγραμματισμένο συλλαλητήριο για την τιμωρία του ΠΑΟΚ (που είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση τριών βαθμών και τον αποκλεισμό της Τούμπας για δυο αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (8/3). Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καμάρας, με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να ξεπερνάει τις 2.000 άτομα. Στο πλευρό τους βρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του "Δικεφάλου", Μάκης Γκαγκάτσης, αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου καθώς και εκπρόσωποι της ΠΑΕ, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Κ20, Πάμπλο Γκαρσία. 

Στη συνέχεια ξεκίνησαν δυο πορείες διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίες από κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και εκτός από συνθήματα και καπνογόνα, περιελάμβαναν και ρολά χαρτί, ώστε να γίνει ... αναπαράσταση του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία. 

Έπειτα από ώρα οι δυο πορείες συναντήθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και αφού οι οπαδοί κατευθύνθηκαν στον Λευκό Πύργο, ανανέωσαν έπειτα το ραντεβού για την Τούμπα, όπου θα βρεθούν πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.