noodles volos banner

ΠΑΟΚ: Σκάνδαλο αν δεν κατακυρωθεί υπέρ μας ο αγώνας

Πεπεισμένοι εμφανίζονται στον ΠΑΟΚ ότι θα αποφύγουν τις κυρώσεις και το ματς με τον Ολυμπιακό θα κατακυρωθεί υπέρ τους ή στη χειρότερη περίπτωση θα γίνει κανονικά!

Το βράδυ της Τετάρτης (28/2), λοιπόν, δημοσιοποιήθηκε η θέση των Θεσσαλονικέων, βάσει της οποίας υποστηρίζουν ότι στο κατηγορητήριο αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός αποχώρησε μονομερώς από το γήπεδο δίχως εντολή Αρετόπουλου, αμφισβητείται ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία και η παρουσία του Ισπανού τεχνικού στο φύλλο αγώνα δεν είναι κανονική.

Αναλυτικά: «Με βάση το κατηγορητήριο και την εκδίκαση της ένστασής μας εναντίον του ΟΣΦΠ για τη μη τέλεση του αγώνα (μονομερής αποχώρηση ΟΣΦΠ χωρίς να δώσει εντολή ο διαιτητής) και την αντικανονική συμμετοχή στο ΦΑ του Γκαρθία είναι σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας ή στη χειρότερη περίπτωση διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης ο τραυματισμός του Γκαρθία αμφισβητείται πλέον και στο κατηγορητήριο, στο οποίο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως μεσολάβησαν 15’, κατά τα οποία ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια του ΟΣΦΠ ο γιατρός κι ο προπονητής, ενώ είχε απαγορευτεί από ανθρώπους του ΟΣΦΠ η είσοδος του γιατρού στα αποδυτήρια. Η συνέχεια την Παρασκευή με επιπλέον δυσάρεστες εκπλήξεις για τον (μάστερ των καταγγελιών) ΟΣΦΠ με την ευχή να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οι συνηθισμένες γελοιότητες του ΟΣΦΠ ο οποίος κάνει καταγγελίες κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη και για γεγονότα στον Λευκό Πύργο δε μας αγγίζουν. Τελευταίο επεισόδιο στη χολιγουντιανή ταινία που γυρίζουν από την περασμένη βδομάδα με τις καταγγελίες στην ΚΕΔ για δήθεν συναντήσεις και τον δήθεν τραυματισμό (;) του προπονητή (;) Γκαρθία είναι η αφαίρεση βαθμών για επεισόδια στους δρόμους.

Όταν δεν πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο, έχουν πραγματικό ταλέντο!!

Φώτα, κάμερα, φύγαμε (...κυριολεκτικά)!».

πηγή: a-sports

Last modified onWednesday, 28 February 2018 23:02