noodles volos banner

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Πιθανότερο να παραδώσω κλειδιά

Απόλυτα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Λαμίας εμφανίστηκε με δηλώσεις του την Παρασκευή (16/2) ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τονίζοντας μάλιστα ότι προτίθεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Με αφορμή την απόφαση να μην εκδοθούν εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών ανέφερε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, φανερά πικραμένος: «Θέλω πάνω από όλα να προστατέψω την πόλη και την ομάδα, να μη γίνουν φασαρίες και καταστραφούν οι περιουσίες των ανθρώπων. Από εκεί και πέρα δε με ενδιαφέρει το τι γράφει κάθε πικραμένος στο facebook και ότι δε θα έρθει κανένας στο γήπεδο. Aς μην έρθουν, δικαίωμά τους είναι. Δε βγήκα ποτέ να παρακαλέσω κανέναν να έρθει».

Και πρόσθεσε εξωτερικεύοντας τις σκέψεις αποχώρησής του: «Επειδή κι εγώ τελευταία έχω πικραθεί από όσα συμβαίνουν, να τελειώσει αυτό το ματς, να τελειώσει αυτή η χρονιά και όποιος είναι καλύτερος από εμένα ας έρθει να πάρει και τα κλειδιά της ομάδας. Κάπου εδώ κι εγώ κουράστηκα.

Έχω προσωπικά θέματα, ως εδώ και μη παρέκει. Έχω πολλά προσωπικά προβλήματα και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην παραμείνω. Οπότε δε θέλω να αφήσω μια πόλη κατεστραμμένη.

Αφήσαμε τις οικογένειές μας και τις δουλειές μας για αυτή την ομάδα, θα μας κατηγορήσουν κιόλας; Χαλάσαμε την υγεία μας, για όνομα του Θεού. Δεν καταλαβαίνω κανέναν και δεν βλέπω κανέναν πέρα από την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τη δουλειά μου».

πηγή: a-sports

Last modified onSaturday, 17 February 2018 03:59