noodles volos banner

Παρακολούθησε τον Παπαδόπουλο της Λαμίας στο Καραϊσκάκη η Βαγιεκάνο

Η Λαμία πραγματοποιεί σταθερή πορεία στη Superleague, μόλις στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτή και όπως φαίνεται, η απόδοση ορισμένων εκ των παικτών της μόνο αδιάφορη δεν περνάει στα μάτια όποιων παρακολουθούν τα παιχνίδια της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του gazzetta.gr, το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους της Ράγιο Βαγιεκάνο να τσεκάρουν από κοντά την περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου, που φέτος είναι βασικός κι αναντικατάστατος στους «κυανόλευκους»!

Σκάουτερ της ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και συγκεκριμένα τον Ελληνα τερματοφύλακα, που φαίνεται πως απασχολεί τον σύλλογο ως πιθανή μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου με τη Λαμία λήγει το καλοκαίρι.

Η Ράγιο, που παίζει στη Segunda Division, έχει στις τάξεις τις τρεις τερματοφύλακες: τον Αλμπέρτο Γκαρθία, τον Μάριο Φερνάντεθ και τον Τόνιο. Δεδομένου ότι ο τελευταίος είναι 38 ετών και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την ομάδα της Μαδρίτης, ενδεχομένως αυτή να ψάχνει τον αντικαταστάτη του στο φινάλε της σεζόν.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τη Λαμία το καλοκαίρι του 2017, ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ενώ στο διάστημα 2010-2012 βρέθηκε και στην ανδρική ομάδα των «ερυθρόλευκων». Στη συνέχεια πέρασε από τη Φορτούνα Ντίζελντορφ (2012-13), τον Πανιώνιο (2013-20-16) και τον Ατρόμητο (2016/17). Φέτος μετράει 15 συμμετοχές με τους Λαμιώτες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Ελλάδας. Μένει να φανεί αν οι Μαδριλένοι θα δώσουν συνέχεια στις επισκέψεις τους στην Ελλάδα κι αν ο Παπαδόπουλος βρεθεί κοντά στο να γίνει κάτοικος... Ισπανίας το καλοκαίρι.