noodles volos banner

Κυριάκος: Οριστική η απόφαση για κατεδάφιση της Τούμπας

Για πολλά θέματα μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, στην εκπομπή «Αθλητική Ενημέρωση» στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη». Ανάμεσα στ' άλλα έδωσε την είδηση ότι η απόφαση για κατεδάφιση της Τούμπας είναι οριστική και πως πιθανότατα τον Μάιο στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο δικέφαλος του Βορρά θα δώσει εκεί το τελευταίο του παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Βολιώτης δημοσιογράφος τόνισε:

«Η απόφαση να κατεδαφιστεί η Τούμπα είναι οριστική. Ήδη κλείσαμε το Καυταντζόγλειο. Το ΠΑΟΚ-Πλατανιάς του Μαΐου πιθανότατα θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα με αυτή τη μορφή. Είμαστε στη διαδικασία της μελέτης και σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε παραπάνω. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Η παρουσίαση θα πρέπει να γίνει με ένα πανηγυρικό τρόπο και θα γίνει ενδεχομένως πριν από τέλος της σεζόν και θα συμμετέχει και ο κόσμος. Τα σχέδια και το όραμα θα τα μάθει σωστά ο κόσμος.

Η ΑΕΚ γκρέμισε το γήπεδο χωρίς την άδεια οικοδομήσεως. Αυτό πάθημα έγινε μάθημα για όλους τους υπολοίπους. Η άδεια κατεδαφίσεως της Τούμπας θα βγει λίγο μετά από την άδεια οικοδομήσεως. Θέλω να πιστεύω ότι χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί. Δεν έχουν προκύψει προβλήματα ακόμα και θέλω να πιστεύω ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα».