noodles volos banner

"Είμαι ευτυχισμένος, αξέχαστο το τελευταίο τριήμερο"

To πρόσωπο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας είναι ο 20χρονος Βολιώτης αμυντικός Στέφανος Στρούγγης που στο επαγγελματικό του ντεμπούτο σκόραρε για λογαριασμό του Ατρομήτου στην Τούμπα και μίλησε Novasports μετά τον αγώνα, δηλώνοντας τα εξής:
Αναλυτικά:

"Νιώθω πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, ωστόσο τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα και δικαιούμασταν περισσότερα. Είμαι ευτυχισμένος για τον στόχο που πέτυχα. Συνιστώ σε όλα τα νέα παιδιά να δουλεύουν με το κεφάλι κάτω και όλα θα γίνουν».

Σ ερώτηση για το γεγονός ότι πέρασε πρώτος στη σχολή Λογιστικής στην Πρέβεζα απάντησε: «Συνδυάζω σπουδές και ποδόσφαιρο. Κάθε παιδί πρέπει να ακολουθεί τα όνειρά του, είμαι από τα 17 στον Ατρόμητο. Υγεία πάνω απ' όλα. Ήταν άτυχη στιγμή το πέναλτι, δεν ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν. Συνεχίζω με δουλειά και υπομονή».

Για την αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ατρομήτου είπε: 

«Δουλεύουν πολύ καλοί άνθρωποι στις ακαδημίες του Ατρομήτου. Ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία και όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει», ενώ μίλησε για το τελευταίο τριήμερο, αφού το Σάββατο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και τη Δευτέρα έπαιξε βασικός και σκόραρε: "Αυτό το τριήμερο σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος".