noodles volos banner

Ντεμπούτο στην Τούμπα με γκολ για τον Βολιώτη Στ. Στρούγγη!

Ο Στέφανος Στρούγγης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα Ο Στέφανος Στρούγγης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα

Ο Βολιώτης αμυντικός Στέφανος Στρούγγης, που βρίσκεται στον Ατρόμητο από τον Ιανουάριο του 2015, έγινε επαγγελματίας από την αθηναϊκή ΠΑΕ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και σήμερα Δευτέρα στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής έκανε ντεμπούτο με τους Περιστεριώτες ως βασικός στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, χρησιμοποιούμενος ως δεξιός μπακ, αν και η κλασική του θέση είναι στόπερ.

Μάλιστα η πρώτη εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα συνοδεύτηκε με γκολ για τον 20χρονο (γεννημένο στις 9/10/97) παίκτη, αφού προωθήθηκε σε εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά του Ούμπιδες στο 22’ και με γυριστή διαγώνια κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία και έκανε το 0-1, που δεν έφτασε τελικά στην ομάδα του, αφού έχασε με 2-1.

Ο Στρούγγης χρεώθηκε πολύ αμφισβητούμενο πέναλτι πάνω στον Μακ στο 45’, έχοντας διώξει πρώτα καθαρά την μπάλα και μετά υπήρξε από τη μεριά του ένα ελαφρύ σπρώξιμο στον αντίπαλό του, με τον νεαρό Βολιώτη να βάζει τα γέλια για την απόφαση του Παπαπέτρου.

Τελικά αντικαταστάθηκε από τον επίσης νεαρό Νάτσο στο 64’ και στο 71’ η ομάδα του δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Τζάλμα Κάμπος και ηττήθηκε με 2-1.

Ο Στρούγγης ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕ Διμηνίου και έπαιξε επίσης σε Κ20 Ολυμπιακού Β., Ιάσονα Άλλης Μεριάς, Δάφνη και Κ20 της Νίκης Βόλου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, μέχρι να διαλυθεί η μεγάλη ομάδα και κατ’ επέκταση και η Κ20, που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, αφού δεν είχε χώρους εκγύμνασης και οι παίκτες έπαιζαν στους αγώνες με ελάχιστη προπόνηση.

Έτσι, λοιπόν η διάλυση της Νίκης βγήκε σε καλό για τον Βολιώτη στόπερ, αφού βρήκε αμέσως ποδοσφαιρική στέγη στον Ατρόμητο, φεύγοντας από τη μιζέρια του βολιώτικου ποδοσφαίρου, που δεν μπορούσε να αξιοποιήσει ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Στρούγγης δούλεψε και αφού διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκας με τον Ατρόμητο, έκανε το μεγάλο βήμα για την πρώτη ομάδα, θέλοντας πλέον ανάλογη συνέχεια μετά το σημερινό ονειρικό ντεμπούτο, που δε συνδυάστηκε όμως με κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Πάντως, ο ίδιος έκανε όλη την Ελλάδα σήμερα να μιλάει γι' αυτόν και όλοι ευχόμαστε να συνεχίσει να το κάνει με τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα. 

Last modified onMonday, 20 November 2017 21:50