noodles volos banner

Τελευταίο συγχωροχάρτι πριν τη διακοπή συμβολαίου για Βράνιες

Το ζήτημα της συμπεριφοράς του Όγκνιεν Βράνιες στο φιλικό ματς με την Τσουκαρίτσκι, όταν κλώτσησε μπουκάλια στον πάγκο της ομάδας και αποχώρησε με προορισμό τα αποδυτήρια μιλώντας έντονα στον προπονητή της ομάδας, δε θα "κλείσει" απλά με τη συγγνώμη.

Τη Δευτέρα το πρωί (13/11), στο αρχηγείο της ομάδας στο Μαρούσι, έλαβε χώρα, πρωτοστατούντος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Νίκου Λυμπερόπουλου, ειδική σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί ποια θα είναι από τούδε και στο εξής η συμπεριφορά της ομάδας στην περίπτωση που ο (πολλάκις υπότροπος) Βράνιες, παρουσιάσει ξανά τέτοια απρεπή στάση προς τον προπονητή της ομάδας αλλά και προς το σύνολο αυτής.

Η απόφαση της ΑΕΚ είναι να δοθεί για τελευταία φορά συγχωροχάρτι στον Βόσνιο στόπερ, με την επισήμανση ότι στο επόμενο σοβαρό παράπτωμα, θα τεθεί θέμα διακοπής συμβολαίου. Μάλιστα η πρόθεση των ανθρώπων που "τρέχουν" καθημερινά τα ζητήματα της ομάδας, είναι να γίνει άμεσα συζήτηση (δια ζώσης και όχι τηλεφωνική) με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή προκειμένου η ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντί του.

Η ΑΕΚ καλείται να πάρει μέτρα καθώς ουδείς άλλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ενοχλήσει τόσο πολύ με τη συμπεριφορά του τον προπονητή της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος με τη σειρά του, ζήτησε να υπάρξει αυστηρή και τελεσίδικη προειδοποίηση προς τον Βράνιες ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τον δέχεται στην ομάδα.

πηγή: sport24.gr