noodles volos banner

"Σηκώνει τα χέρια η ψυχιατρική για τον περιπλανώμενο παράγοντα"

Kόντρα άνοιξε τη Δευτέρα (23/10) μεταξύ ΑΕΛ και Γιώργου Παράσχου, με τον τεχνικό του Πλατανιά να περνά στην αντεπίθεση μετά την ανακοίνωση των Θεσσαλών προς το πρόσωπό του. 

Ο έμπειρος προπονητής δεν αναφέρει το όνομα του Αλέξη Κούγια, αλλά τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων περιπλανώμενο παράγοντα. Παράλληλα, ο Παράσχος υπογραμμίζει ότι δεν έθιξε την ΑΕΛ με όσα είπε, αλλά στηλίτευσε το πώς έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση των Περιβολίων.

Αναλυτικά: «Πληροφορήθηκα τα όσα αναφέρει για μένα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ, που δυστυχώς για την όντως λαμπρή ιστορία της έχει την ατυχία να διοικείται από έναν περιπλανώμενο παράγοντα, για τον οποίο όπως φαίνεται ακόμα και η επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια.

Αν και στην ανακοίνωση χαρακτηρίζομαι ως αγράμματος, αυτό που είπα χθες μάλλον ο σπουδαγμένος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δυσκολεύεται να το κατανοήσει. Ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στην ιστορική ομάδα, αλλά μόνο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τώρα που το κάναμε πενηνταράκια να το καταλάβει.

Όσον αφορά στο μέλλον μου, είναι σίγουρα καλύτερο να επιστρέψω, όποτε κρίνω εγώ και όχι αυτός στην Καστοριά παρά να δουλέψω σε σύλλογο στον οποίο παριστάνει τον πρόεδρο. Ούτως ή άλλως τόσο χαμηλά δεν μπορώ να κοιτάξω».