noodles volos banner

Τζανετόπουλος: "Ξαφνιάστηκα που ξεκίνησα στην ενδεκάδα"

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απ' το Σαν Σίρο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Ένωση, με άμυνα για σεμινάριο κατάφερε να "κλειδώσει" τους "ροσονέρι" και να πάρει ένα σημαντικό βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ, ο Άνταμ Τζανετόπουλος, έκανε εμφάνιση που έκανε τους πάντες να παραμιλάνε, παίζοντας ως λίμπερο σε σύστημα 3-5-2 και δίνοντας πολλές φορές το βάθος στην άμυνα.

Ο 22χρονος Βολιώτης κεντρικός αμυντικός μίλησε στο Sport24.gr για το σπουδαίο αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο, τη συνέχεια του ομίλου, αλλά και την εμφάνισή του.

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου, όταν έμαθες πως θα ξεκινήσεις στη βασική ενδεκάδα;

"Εντάξει, η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα. Λόγω των απουσιών στην άμυνα, μου ήρθε μία ευκαιρία, την οποία κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει. Προσωπικά, ήθελα να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα".

Βάσει εικόνας, η ΑΕΚ θα μπορούσε στα τελευταία λεπτά να "κλέψει" ακόμα και τη νίκη.

"Ναι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Γνωρίζαμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πως θα δεχθούμε πίεση, αλλά μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια".

Ύστερα απ' την ισοπαλία στο Μιλάνο, είναι η ΑΕΚ το φαβορί να πάρει την πρόκριση μαζί με τη Μίλαν;

"Φυσικά. Είναι το χέρι μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε δεύτεροι, έχουμε και το παιχνίδι με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ και θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση".

Σε προσωπικό επίπεδο, πώς βλέπεις τη φετινή σεζόν;

"Είναι μία δύσκολη χρονιά, έχουμε αρκετά παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρώπη. Ωστόσο, μέσα απ' την ομάδα φαίνομαι κι εγώ. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, είμαι καλά κι εγώ".

Last modified onSaturday, 21 October 2017 02:32