Logo
Print this page

Θέλει Μασούντ στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος

Στο «στόχαστρο» της Ένωσης βρίσκεται ο Ιρανός άσος του Πανιώνιου Σοτζέι Μασούντ που είχε απασχολήσει έντονα και τον Παναθηναϊκό στο πρόσφατο παρελθόν. Το συμβόλαιο του 33χρονου μεσοεπιθετικού με τους «κυανέρυθρους» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι (υπέγραψε 1+1 το 2016) και ο παίκτης αρέσει στους «κιτρινόμαυρους», όπως αναφέρεται στη «Real News». 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο «έρωτας» του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκου Λυμπερόπουλου, κρατάει αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2014. Όταν δηλαδή ήταν και πάλι στην Ένωση ο παλαίμαχος άσος και προσπάθησε -δίχως επιτυχία- να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Εν τω μεταξύ μπορεί να μας χωρίζουν δυόμισι και πλέον μήνες από την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο η ΑΕΚ γνωρίζει ήδη τις βασικές ανάγκες της και κινείται αναλόγως. 

Είναι ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που θα προσφέρει μία επιλογή ασφαλείας πέραν του Έλντερ Λόπες. Ο Βινίσιους Φρέιτας δεν έχει πείσει πως μπορεί να καλύψει τη θέση και δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει (αν κι έχει συμβόλαιο με 150.000 ευρώ ετησίως ως το καλοκαίρι του 2019). Ήδη μάλιστα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν ξεχωρίσει τουλάχιστον δύο περιπτώσεις αριστερών μπακ, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». 

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις κεντρικών χαφ, καθώς ο Γιάκομπ Γιόχανσον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν είναι απίθανο να πωληθεί τον Ιανουάριο. Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ της Αούστρια είναι μια επιλογή που έχει μπει για τα καλά στο μάτι των «κιτρινόμαυρων» και λέγεται πως θα υπάρξει σύντομα επαφή με τον ατζέντη του, που θα έρθει στην Αθήνα. Ο 24χρονος Αυστριακός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα του και πιθανότατα το πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]