Logo
Print this page

Διπλό χτύπημα με Κρισάντους και Ντακόλ για τη Λαμία

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα στις... καθυστερήσεις από τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους Μακόλεϊ Κρισάντους και Αλεξάντρε Ντακόλ.  Αμφότεροι έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο στο παρελθόν, με τον Βραζιλιάνο να έχει πολύχρονη θητεία στα γήπεδά μας και σε αρκετούς συλλόγους. Τελευταίος τους σταθμός στην χώρα μας ήταν η ΑΕΚ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αλεξάντρε Ντακόλ και Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Ντακόλ γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1986 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ξεκινησε την επαγγελματική καριέρα του στον Ολυμπιακό, ακολούθησε ο δανεισμός του στην Κέρκυρα και εν συνεχεία αγωνίστηκε ως σέντερ φορ σε Πανιώνιο, Καλλιθέα, Θρασύβουλο και ΑΕΚ. Τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στη Σκωτία με τη Χάμιλτον. 

Ο Κρισάντους γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1990 στην Αμπούτζα της Νιγηρίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Αμβούργο, από όπου δόθηκε δανεικός διαδοχικά σε Καρσλούη και Φρανκφούρτη. Ακολούθησαν Λας Πάλμας, Σίβασπορ και ΑΕΚ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Ρόις».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]