Logo
Print this page

Βάνης: «Πανέξυπνος ο Κούγιας, κάτι είδε και με επέλεξε»

Εντύπωση προκάλεσε στους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο η απόφαση του Αλέξη Κούγια να επιλέξει έναν νεαρό σε ηλικία άνθρωπο σε μία απαιτητική θέση, όπως είναι αυτή του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ. 
Ο Βασίλης Βάνης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 παραδέχθηκε πως δε χρειάστηκε πολύ χρόνο για να αποδεχθεί την πρόταση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, αφού γνωρίζει τις δυνατότητές του και έχει πετύχει κάποια σημαντικά πράγματα μέχρι σήμερα. 
«Με τον κ. Κούγια έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Από τη στιγμή που μου δέχθηκα την πρόταση, δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα», τόνισε ο πρώην σπουδαστής του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα δίπλα στον γνωστό μάνατζερ, Κώστα Μπότο, και τώρα δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τους «βυσσινί» να πετύχουν τους στόχους τους. 
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την έναρξη της συνεργασίας του με την ΑΕΛ:

«Όταν σου προτείνεται μία τόσο τιμητική θέση και είναι όνειρο ζωής να εργαστείς σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, απλώς την αποδέχεσαι και κοιτάς να δουλέψεις σκληρά πάνω σε αυτό. Με τον κ. Κούγια έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Από τη στιγμή που μου δέχθηκα την πρόταση, δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα. 
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Κούγιας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και δε θα έκανε κακό στην ομάδα του. Κάτι είδε πάνω μου και με επέλεξε. Έχω να κοιτάξω τη δουλειά μου και μόνο αυτό, να είμαι επαγγελματίας, το καλό της ομάδας και να μη λείψει τίποτα σε κανέναν, για να προχωρήσουμε και να πετύχουμε στους στόχους μας. Για να δεχθώ μία τέτοια πρόταση με πολύ ρίσκο, πρέπει να είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και το έχω σκεφτεί καλά». 

Για το πού έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου: «Ξεκίνησα από το γραφείο του Κώστα Μπότου, ο οποίος τυγχάνει να είναι κουμπάρος μου, από τα 17 μου. Εκεί έμαθα πώς πρέπει να δουλεύουμε πάνω στο αντικείμενο, μόλις είχα τελειώσει το λύκειο. Πήγα στο γραφείο του Κώστα, παράλληλα σπούδαζα στο ΚΑΡ (Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ) και με έχε βοηθήσει αυτό στην καριέρα μου. Έτρεχα σε σεμινάρια, προσπαθούσα να ανοίξω πόρτες ως ατζέντης, κάτι που δεν έγινε στην αρχή με επιτυχία και αυτό με είχε απογοητεύσει. Αυτό το μήνυμα που θέλω να περάσω σε ανθρώπους της ηλικίας μου ή μεγαλύτερους είναι ό,τι και αν συναντήσουν μπροστά τους, να μην το βάλουν κάτω και να κυνηγήσουν το όνειρό τους». 

Για τις πρώτες του ημέρες στον σύλλογο:

«Ευτυχώς ήταν πάρα πολύ καλά τα πράγματα, τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα και ως ατζέντης. Με τον κ. Πάους είχαμε την πρώτη μας σύσκεψη με το που πήγα στο Καρπενήσι. Βρήκα εξαιρετικό κλίμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό». 

Για τις προσδοκίες που έχουν στην ομάδα για τη νέα σεζόν:

 «Έχουμε μία πολύ δύσκολη κλήρωση, με δύσκολη αρχή για εμάς. Φτιάξαμε μια ομάδα από την αρχή, είχαμε αποχωρήσεις και προχωρήσαμε στην απόκτηση άλλων παικτών. Στόχος μας είναι όλοι αυτοί οι παίκτες να γίνουν μια γροθιά και πρέπει να δέσουν μεταξύ τους και το αποτέλεσμα θα φανεί στο γήπεδο».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]