noodles volos banner

Γκέλα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, με το δεξί ΑΕΚ και Πανιώνιος

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών. Η «Ένωση» επικράτησε με 2-0 με τα τέρματα των Αλμέιδα (πέναλτι 14’) και Γιόχανσον (74’), ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκαν οι Αλμέιδα (28’) και Πάουλο (48’).

Στο 25’ και το 30’ ο Ανέστης είχε δύο σημαντικές επεμβάσεις, ενώ στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων χρειάστηκε να συμβουλευτεί ο ρέφερι το τηλεοπτικό ριπλέι. Ο Γιόχανσον βρήκε δίχτυα από κανονική θέση, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι, αλλά το ριπλέι δικαίωσε τον Σουηδό φορ που πέτυχε το 2-0.

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στα Περιβόλια ο Παναθηναϊκός που αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο σκορ στο ντεμπούτο του Τσάβες (72’) και ο Πλατανιάς ισοφάρισε με τον Κοροβέση στο 78’.

Οι αλλαγές των προπονητών υπήρξαν καθοριστικές για την διαμόρφωση του αποτελέσματος, καθώς τόσο ο Τσάβες όσο και ο Κοροβέσης προήλθαν από τον πάγκο και βρήκαν δίχτυα.

Οι «πράσινοι» τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες, καθώς στο 86’ αποχώρησε τραυματίας ο Μολέδο και είχαν ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές τους.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (76΄ Κοροβέσης), Στάθης, Βάντερσον, Κρος (90΄+2 Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ (68΄ Γκρζέλτσακ)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (64΄ Χατζηγιοβάνης), Καμπέσας, Λουτσιάνο (74΄ Δώνης), Μολίνς (64΄ Τσάβες)

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-0

Με απώλεια βαθμών ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς έμεινε στο 0-0 στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό σε ένα κακό παιχνίδι.

Ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, με τους προπονητές των δύο ομάδων (Ανιγκό-Λουτσέσκου) να αποβάλλονται στο ημίωρο λόγω έντονης αψιμαχίας.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό) Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86΄ Ζοάο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλεού, Νιασέ, Μπραντάο (82΄ Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (88΄ Καψάσκης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57΄ Σάκχοφ), Λημνιός (62΄ Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (68΄ Κάμπος), Μακ, Πρίγιοβιτς

Κέρκυρα-Πανιώνιος 0-1

Ιδανικά ξεκίνησε τη φετινή Σούπερ Λίγκα ο Πανιώνιος καθώς έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από το νησί των Φαιάκων κερδίζοντας με 1-0 την Κέρκυρα. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Ντουρμισάι στο 53’.

Κέρκυρα (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σοϊλέδης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας (77΄ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (61΄ Μεληκιώτης), Ντιόγκο (81΄ Ντε Βάργκας), Νούνες

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (82΄ Παπαγεωργίου), Μασούντ, Λάμπρου (90΄+3 Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (87΄ Ταπόκο)

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Ξάνθη-Λαμία 0-0

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Ολυμπιακός-Λάρισα 4-1

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0

Κέρκυρα-Πανιώνιος 0-1

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-0

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 21/08