noodles volos banner

Θέλει σαν τρελός να παίξει με Πλατανιά ο Τσάβες

Όλη την ώρα βίντεο από όσα συνέβαιναν στο πέταλο των οργανωμένων του Παναθηναϊκού στη Θύρα 13, με τα καπνογόνα και τα συνθήματα των οπαδών του τριφυλλιού, τραβούσε ο Αντρές Τσάβες στην παρθενική του παρουσία στο γήπεδο της Λεωφόρου στο ματς με την Μπιλμπάο.

Ο Αργεντινός άσος πήρε μία πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στους ατζέντηδές του, με τους οποίους καθόταν μαζί στην εξέδρα των επισήμων. Ο Τσάβες άλλωστε είναι από τους παίκτες που έχουν ανάλογο πάθος και βγάζουν γούστα με τις καυτές έδρες, εξ ου και το δέσιμό του με την Μπόκα και τους οπαδούς της.

Η εικόνα που σχημάτισε για τη νέα του ομάδα ήταν πολύ καλή και γενικώς με εξαίρεση το αποτέλεσμα αποχώρησε ικανοποιημένος. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά την προσεχή Κυριακή στα Χανιά και σε συνδυασμό με τη δεδομένη βούληση του Ουζουνίδη να τον εντάξει άμεσα στην ομάδα είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Τα εργομετρικά του άλλωστε ήταν άψογα, ανάλογα με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες που έχουν κάνει προετοιμασία στον Παναθηναϊκό, ενώ την Πέμπτη το πρωί πριν από τον αγώνα με την Μπιλμπάο ζήτησε να προπονηθεί μόνος του και το έκανε πηγαίνοντας στο Κορωπί.

Συνεπώς είναι πολύ πιθανό ο Τσάβες όχι μόνο να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τη Μπιλμπάο, αλλά και στο ματς με τον Πλατανιά, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον δεξιό φουλ μπακ Γιόχανσον που μπήκε εντυπωσιακά στις προπονήσεις με την ομάδα και ετοιμάζεται ίσως και για βασικός! 

Αλλωστε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κουλιμπαλί, Ρέις, αλλά και τον τιμωρημένο (από πέρυσι) Χουλτ, που θα αντικατασταθεί εκ των πραγμάτων από τον Κολοβέτσιο.