noodles volos banner

Κάνουν δεκτό το αίτημα των "μικρών" για τα τηλεοπτικά στο σημερινό Δ.Σ.

Οι μικρομεσαίες ομάδες της Super League ζητούν από τη Nova ένα ποσό που θα ανέρχεται στα 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ πρότειναν στους τέσσερις μεγάλους την παραίτησή τους από τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος και την παραίτησή τους από το κριτήριο της εμπορικότητας, λόγω της μη συμμετοχής του ΠΑΟΚ στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.

Σήμερα Παρασκευή (18/8) θα συνεδριάσει το ΔΣ της Λίγκας και σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus η Nova θα κάνει δεκτή την απαίτηση των μικρών για τα 1,2 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά τους οι τέσσερις μεγάλοι θα αποποιηθούν τη χορηγία του Σαββίδη, η οποία ανέρχεται περίπου στις 600.000 ευρώ, ωστόσο θα αρνηθούν να εγκαταλείψουν τα εμπορικά τους δικαιώματα. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι οι 12 μικροί θα μοιραστούν ένα ποσό περίπου στα 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ το ψαλίδι από τη Nova, που ανέρχεται στο 18% και θα σηκώσουν οι μικροί, αντιστοιχεί σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Τα ενδεχόμενα συνεπώς είναι δύο. Είτε οι μικρομεσαίες ομάδες θα δεχθούν την πρόταση της NOVA και των τεσσάρων μεγάλων, ώστε να υπογραφεί η σύμβαση και να ξεκινήσει απρόσκοπτα το πρωτάθλημα, είτε θα αρνηθούν με συνέπεια να προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις για το μέλλον της Super League.