noodles volos banner

Συνήθισε στις εξάρες ο Ατρόμητος, τον διέλυσε και ο Πανιώνιος

Ένας Πανιώνιος… φοβερός και τρομερός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δήλωσε πανέτοιμος ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, επικρατώντας του Ατρόμητου με το εμφατικό 6-2 στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι. 

Οι παίκτες του Ατρόμητου, που είχαν δεχτεί έξι γκολ και στο φιλικό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ήταν καλύτεροι στην αρχή του ματς και στο 16' σκόραραν. Ο Ούμπιντες ήταν αυτός που σέντραρε και ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πρώτου δοκαριού και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0). 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως… παράσταση για ένα ρόλο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι «κυανέρυθροι» αφού απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Μίρκοβιτς στο 21' με το γυριστό του Μασούρα, έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα, με τον Χατζισαφί να σουτάρει μέσα από την περιοχή ανενόχλητος και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-1).  Το 1-1 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Πανιώνιος εμφάνισε ένα εκπληκτικό πρόσωπο και κατάφερε να σημειώσει πέντε τέρματα. 

Την αρχή έκανε στο 48' ο Ντουρμισάι, ο οποίος μετά από σέντρα του Σαραμαντά έκανε το 2-1, ενώ ο Λάμπρου μετά από τρομερή πάσα του Μασούντ μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή της ομάδας του Περιστερίου και διεύρυνε το προβάδισμα το Νεοσμυρνιωτών στα δύο τέρματα (1-3). 

Στο 68' ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι από τον Μίρκοβιτς και με ωραίο πλασέ έκανε το 4-1. Η κατάσταση για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έμοιαζε να βρίσκεται εκτός ελέγχου, ωστόσο τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα. 

Λίγο αργότερα ο Ταπόκο εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου και με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το 5-1. Ωστόσο το μαρτύριο για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου δεν τελείωσε εκεί, αφού ο νεαρός Πινιώτης μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων με ωραίο σουτ στο 84΄ έστειλε την μπάλα στο τέρμα του Τρίστασον για έκτη και τελευταία φορά.  Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Μενσά με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Βασιλείου διαμόρφωσε το τελικό 6-2. 

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Ούμπιδες (65' Βασιλείου), Καρασαλίδης, Ντάουντα (66' Μενσά), Μανούσος (67' Λαζαριδης), Κυριακίδης, Ντιγκινί (65' Πλατέλλας), Μάντσον (39' Νάτσος), Γιαννούλης (82' Στρούγγης), Ζησόπουλος 

Πανιώνιος: Κότνικ (46' Μπαντής), Μπανανά (64' Κάργας), Χατζισαφί (55' Λάμπρου), Γκιοατά (73' Σπυρόπουλο), Βλάχος (46' Παπαγεωργίου), Κόρμπος (73' Γλυνός), Μασούντ (73' Οικονομίδης), Σαββίδης (64' Ταπόκο), Μασούρας (69' Βουκελάτος), Σαραμαντάς, Ντουρμισάι (73' Πινιώτης)