Logo
Print this page

Θεοδωρίδης: Ελεεινή και καρμανιόλα η διαιτησία με τον Ατρόμητο

Δυσαρεστημένος από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0, ήταν ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος, σύμφωνα με το «Φως», τα έχωσε στους διαιτητές στα αποδυτήρια λέγοντας... «Η διαιτησία ήταν ελεεινή. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε φιλικό εναντίον μας». 

Απευθυνόμενος στον διαιτητή Διαμαντόπουλο είπε: «Είστε νέα παιδιά, εσείς, κ.Διαμαντόπουλε, γίνατε διαιτητής Σούπερ Λίγκας πριν λίγα 24ωρα, αλλά απ' ό,τι είδα ακολουθείτε τη γραμμή την περσινή. Δε θα τα πάμε καθόλου καλά, ο Ολυμπιακός δε θα ανεχθεί τα περσινά όργια που σε όλη τη σεζόν πήρε μόλις ένα πέναλτι». 

Όσον αφορά τη φάση του πέναλτι αλλά και το γκολ που ακυρώθηκε ανέφερε: «Ένας βοηθός διαιτητή άφησε οφσάιντ τρία μέτρα υπέρ του Ατρομήτου. Η διαιτησία ήταν καρμανιόλα, μη νομίζουν ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης ότι θα κρύβονται φέτος πίσω από τον ξένο αρχιδιαιτητή. Οι επιλογές αυτών των δύο σφυρίζουν στα γήπεδα, αντί να κόψουν τους διαιτητές που έκαναν εγκλήματα πέρυσι εναντίον του Ολυμπιακού, τους άφησαν να αλωνίζουν κι έκοψαν πολλούς άλλους, που δεν τους ήταν αρεστοί».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]