noodles volos banner

Πρόταση να επωμισθούν τη μείωση από τη Nova οι μεγάλοι

Ένα ακόμα 48ωρο παράτασης με στόχο την πολυπόθητη συμφωνία για τα τηλεοπτικά… Αυτό προκύπτει από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7), το οποίο δεν έβγαλε αποτέλεσμα και διεκόπη για την Παρασκευή (21/7) στις 15.30.

Δύο μέρες έξτρα χρόνος για να μελετηθεί η εναλλακτική πρόταση, που κατέθεσαν οι «12» μικρομεσαίοι της διοργανώτριας στους τέσσερις «μεγάλους»… Και ποια είναι αυτή; Το μεγαλύτερο μέρος (ποσοστιαία και αναλογικά) της μείωσης στο συμβόλαιο με τη ΝΟVA τη νέα σεζόν να το επωμισθούν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ επ’ ωφελεία των υπόλοιπων μικρομεσαίων ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι η NOVA ζητά ψαλίδι 18% και οι τέσσερις «μεγάλοι» έφεραν στο Δ.Σ. πρόταση σε συνεννόηση με το συνδρομητικό κανάλι, η οποία δεν έγινε αποδεκτή με συνέπεια να προκύψει η παραπάνω αντιπρόταση. Έτσι για να υπάρξει χρόνος μελέτης της νέας εξέλιξης επιλέχθηκε να υπάρξει εκ νέου Δ.Σ.

Το συμβούλιο ξεκίνησε στις 14.00 και ολοκληρώθηκε στις 17.30 με τους Αλέξη Κούγια και Μανώλης Μαθιουλάκης να αποχωρούν νωρίτερα φανερώνοντας ότι δεν θα υπήρχε συμφωνία…

Φυσικά και η Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκας μετατέθηκε για την Παρασκευή και ως εκ τούτου παραμένει στον αέρα η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, πάντως, είναι σαφές ότι οι 12 «μικρομεσαίοι» διαφωνούν με τη μείωση των ομάδων, οπότε αυτό το μοντέλο της αναδιάρθρωσης δε θα προχωρήσει, ενώ όλα δείχνουν ότι θα καταργηθούν και τα πλέι οφ.

πηγή: a-sports