noodles volos banner

Κούγιας: Αληταράς και κριάρι ο Μπέριος

Με 1-0 ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό της η ΑΕΛ στο Καρππενήσι από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Αλέξης Κούγιας, που το παρακολούθησε, ήταν έξαλλος με τον Θοδωρή Μπέριο, ο οποίος έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα και τραυμάτισε τον Λεοζίνιο. Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που εξαπολύει επίθεση στον συγκεκριμένο παίκτη. Συγκεκριμένα τόνισε: «Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Ήταν πολύ καλό τεστ. Στεναχωριέμαι για τον τραυματισμό του Λεοζίνιο. Ευτυχώς δεν είναι κάταγμα. Αλλά αυτό το… κριάρι ο Μπέριος είναι ένας αληταράς και μισός που δεν ξέρω πως βρέθηκε να παίζει ποδόσφαιρο. Από την Ηλιούπολη βρέθηκε να παίζει στα Γιάννενα. Και κάνει πάλι τα ίδια. Απλώς οι διαιτητές προστατεύουν αυτούς τους τύπους που σακατεύουν τα παιδιά. Έχει σακατέψει τους μισούς παίκτες της Α’ Εθνικής και συνεχίζει να παίζει».

Για την εικόνα του ρόστερ: «Είναι πολύ βελτιωμένοι οι παλιοί. Και ο Γκόλιας. Και ο Φατιόν. Και ο Αναστασόπουλος. Ευχάριστη έκπληξη, όχι για μένα, είναι ο Αγρόδημος. Ήταν πολύ καλός. Πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Όταν εμφανίζεται κάτι σημαντικό… Προσθέσαμε τον Κρίζμαν, τον Περόνε, τον Ζίζιτς. Οι τελευταίες μεταγραφές ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Δεν μπορούμε να μαζέψουμε πάλι 30 παίκτες. Αν έρθουν καλοί παίκτες θα φύγουν οι παλιοί παίκτες. Δηλαδή ο κ. Πάους θέλει 25 παίκτες. Δεν φεύγει κανείς. Δεν κόβεται κανείς. Είναι αξιόλογοι παίκτες. Αλλά θα πάνε δανεικοί. Σε αξιόλογες ομάδες της Β’ Εθνικής. Μας έχουν ζητήσει παίκτες ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν του χρόνου».