noodles volos banner

Ζητεί συναινετικό διαζύγιο με τη Σούπερ Λιγκ η Nova

Βόμβα σκάει στα θεμέλια του πρωταθλήματος της Super League! Η Nova δεν κάνει πίσω στην πρότασή της για μείωση κατά 18% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο και απάντησε αρνητικά στην αντιπρόταση της λίγκας για μείωση 8% και καταβολή των παρακρατημένων ρητρών.

Όμως το συνδρομητικό κανάλι δε στέκεται μόνο εκεί! Βλέποντας ότι οι αλλαγές που είχε αποφασίσει η λίγκα για τη βελτίωση του προϊόντος βρίσκονται πλέον στον αέρα και πιθανόν να μην υλοποιηθούν (κυρίως σε ό,τι αφορά την μείωση των ομάδων από του χρόνου), προτείνει ευθέως την άμεση διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών με διαδικασίες «συναινετικού διαζυγίου»! Ζητάει μάλιστα, να γίνει συζήτηση επί του θέματος στο αυριανό Δ.Σ. του συνεταιρισμού και να προχωρήσουν οι διαδικασίες του… διαζυγίου!

Ειδικότερα, από την Nova τόνιζαν πως η κατάσταση στη Super League είναι απογοητευτική και ότι η διάσταση απόψεων παραμένει μεγάλη. Άνθρωποι του συνδρομητικού σημείωναν ότι «ο συνεταιρισμός δεν ενδιαφέρεται για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου, παρά μόνο για τη διασφάλιση των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων κάθε προέδρου. Οι 16 ομάδες δεν μπορούν να συνεννοηθούν ώστε να έχουν μια κοινή δράση με σκοπό τη  βελτίωση του ποδοσφαίρου.

Ακόμα και στο παρά πέντε για την έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει υλοποιήσει έστω και την ελάχιστη πρόταση από όσες έχουν εισηγηθεί διεθνείς οίκοι με μελέτες που διενήργησαν κατά παραγγελία της ίδιας της Super League. Χαρακτηριστικό της απογοητευτικής κατάστασης στην Κεντρική Διαχείριση είναι ότι, ενώ, υποτίθεται, έχει συμφωνηθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο η μείωση των ομάδων σε 14 και η ανάδειξη του πρωταθλητή από τη διαδικασία των Play Offs, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Αντιθέτως, βρίσκεται και πάλι σε διαβούλευση και σε διαπραγμάτευση»!