noodles volos banner

Έρχεται στην Ελλάδα ο Αργεντινός τερματοφύλακας Ρέι για τον ΠΑΟΚ

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει εντός των επόμενων 24ωρων για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο Ρέι. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα μπει το Σάββατο (8/7) στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και όχι το Χορστ της Ολλανδίας. Ο Ρέι θα βρεθεί στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. 

Μετά από 3 γεμάτες χρονιές στη Γοδόι Κρουζ, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται μέσα στη λίστα με τους παίκτες που εξετάζονται για την εθνική Αργεντινής. Μάλιστα οι επιβλητικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γοδόι, θα χαρίσουν στην άσημη ομάδα της Μεντόσα το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο Copa Libertadores. 

Ο Rodrigo Francisco Jesús Rey, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε στην επαρχία του Los Parejes στις 8 Μαρτίου του 1991 και είναι 26 χρόνων. Έχει ύψος 1,90 και σε επαγγελματικό επίπεδο έχει φορέσει τις φανέλες των River Plate, Newell's και Godoy Cruz.