noodles volos banner

Ψήφισαν τον υποβιβασμό του Ηρακλή, που προσφεύγει στο διαιτητικό

Στο σημερινό Δ.Σ. της Superleague αποφασίστηκε ο υποβιβασμός του Ηρακλή λόγω της μη αδειοδότησής του, με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν και πάλι την οδό του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, που αποτελεί τη μόνη τους ελπίδα για να μην υποβιβαστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηρακλής αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης την προσεχή Δευτέρα, με την υπόθεση να εκδικάζεται πιθανότατα την Πέμπτη 29/6.

Σε ό,τι αφορά τη Super League, προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-2017, τόσο για την κανονική διάρκεια, όσο και για τα πλέι οφ. Η Λίγκα αποφάσισε να τοποθετήσει τον Ηρακλή στην προτελευταία θέση εξαιτίας της μη αδειοδότησής του και ταυτόχρονα έφερε τον Λεβαδειακό μία θέση πιο πάνω, οπότε παραμένει στην κατηγορία.

Η μοναδική ομάδα που ψήφισε εναντίον του υποβιβασμού του Ηρακλή ήταν ο Παναθηναϊκός.  Οι «πράσινοι» επίσης κατέθεσαν ένσταση σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ, ζητώντας να αφαιρεθούν οι βαθμοί τόσο από τους ίδιους, όσο και από τον ΠΑΟΚ από την επόμενη χρονιά και όχι από τη φετινή του μίνι πρωταθλήματος. Αυτό όμως δεν πέρασε, με τον Ηρακλή να είναι η μόνη ομάδα που υποστήριξε τον Παναθηναϊκό.