noodles volos banner

Πρόταση-βόμβα, που επιβαρύνει τους κατηγορουμένους στο Koriopolis

Μία πρόταση της εισαγγελέως της έδρας φέρνει εξελίξεις στο σκάνδαλο Koriopolis. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να απομαγνητοφωνηθούν ξανά δέκα συνομιλίες, οι οποίες δεν έφεραν την υπογραφή του υπαλλήλου. Οι συνομιλίες αυτές μετά από σχετική εισήγηση που είχε γίνει, δε θα μπορούσαν να ληφθούν υπόψη και είχαν χαρακτηριστεί ως άκυρες.

Πρόκειται για δέκα συνομιλίες αρκετά σημαντικές, που επάνω τους, σύμφωνα με πληροφορίες, στηρίζονται πολλά αδικήματα, για τα οποία πολλοί εκ των κατηγορουμένων έχουν παραπεμφθεί βάσει του βουλεύματος!

Η απόφαση για το αν η πρόταση της εισαγγελέως γίνει δεκτή από την έδρα, θα παρθεί πιθανότατα την Τετάρτη (14/6). Αν γίνει δεκτή, θα καθυστερήσει μεν ακόμη περισσότερο τη δίκη, όμως θα επιβαρύνει τη θέση κατηγορουμένων που έβλεπαν το κατηγορητήριό τους να ελαφραίνει…

Θυμίζουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι βασικός, μεταξύ των 84 συνολικά, κατηγορούμενος για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Συγκεκριμένα, τον Αχιλλέα Μπέο βαραίνουν οι κατηγορίες συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απάτη, συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, ηθική αυτουργία σε παράνομο στοίχημα, δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος, εκβίαση.