noodles volos banner

Στα αστέρια η ΑΕΚ με διπλό στη Ν. Σμύρνη και «δώρο» του ΠΑΟ

Η ΑΕΚ στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ από τη Ν. Σμύρνη «πέταξε» στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας και είναι αυτή που «σφράγισε το εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League. Τουλάχιστον, μέχρι την οριστική ετυμηγορία για την έφεση του Παναθηναϊκού και τον τελικό της ντροπής.

Η Ένωση επικράτησε, με ανατροπή, του Πανιωνίου με 2-1. Και - σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα - «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση με 12 πόντους. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 11, ο Παναθηναϊκός πήγε στους 8 και ο Πανιώνιος κατετάγη τελευταίος με 4 βαθμούς στα play offs της Super League. Για τους «κυανέρυθρους» ήταν το χειρότερο δυνατό φινάλε σε μια εκπληκτική χρονιά. Πλέον, είναι αναγκασμένοι... πριν ακόμα τελειώσουν την αγωνιστική περίοδο να αρχίσουν την προετοιμασία του για την επόμενη.

ΣΚΟΡΕΡ: 21' Μασούρας - 34' Μάνταλος, 81' Αραούχο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 57' Μπεν (2η κίτρινη κάρτα) - 64' Χριστοδουλόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Γκιοατά (78' Ταπόκο), Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Μασούρας (85΄ Μαχμούτοβιτς), Γεσίλ

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Αϊντάρεβιτς), Μάνταλος (85' Βινίσιους), Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Αλμέιδα (17' Μπακασέτας)

 Δώρο στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός, παρά τις πολλές απουσίες και τις αναγκαστικές αλλαγές κατά την διάρκεια του ματς, επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και του στέρησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα στο Κύπελλο, αλλά και όσα έγιναν στο τελευταίο ματς στη Λεωφόρο και την ήττα στα χαρτιά με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Ο Παναθηναϊκός το πίστεψε το πάλεψε και στο τέλος «έκλεψε» και τη νίκη (γοήτρου) με την οποία ο Παναθηναϊκός πήρε μαζί του τον ΠΑΟΚ (που ονειρευόταν αστέρια Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είδε... αστεράκια στο φινάλε) στα προκριματικά του Europa League.

ΣΚΟΡΕΡ: 20' Μπίσεσβαρ, 69' Ενρίκε-28' Κλωναρίδης, 79' Λουντ, 90+3' Μολίνς

ΔΟΚΑΡΙ: 56΄Ενρίκε

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Λέοβατς, Πούγγουρας, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (77' λ.τρ. Κάνιας), Ούαρντα (89' Χαρίσης), Πρίγιοβιτς (67' Κουλούρης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί (43' λ.τρ. Ευαγγέλου), Ρέις (49' λ.τρ. Χατζηγιοβάνης), Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (88' Πίσπας), Λουντ, Κλωναρίδης, Μολίνς