noodles volos banner

Στα μαχαίρια με ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός για Πετρίδη

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έφερε στην ομάδα του Πειραιά η τοποθέτηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πέτρου Πετρίδη, σχετικά με τη μεταγραφή του επιθετικού της κυπριακής ομάδας, Πιέρου Σωτηρίου, στην Κοπεγχάγη.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονταν να ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη δανέζικη ομάδα, ο Πετρίδης είπε μεταξύ άλλων: «Στον Ολυμπιακό έχουν πικραθεί λιγάκι λόγω του Πιέρου. Η πρόκληση και η προσφορά από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά μεγάλη για να μπορέσουμε να την αρνηθούμε ή να σκεφτούμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν».

Την Τρίτη (30/5) «ήρθε» η αιχμηρή απάντηση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook:

«Επειδή ο απίθανος που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να ασχολείται με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με το αν είναι "θυμωμένος" για την υπόθεση Σωτηρίου, έχω να πω δυο πράγματα. 1) Αυτοί που πρέπει να είναι θυμωμένοι είναι οι μέτοχοι της ομάδας του και το Δ.Σ. Απο τη στιγμή που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε ξεκάθαρο ότι όσα λεφτά κι αν δώσει η Κοπεγχάγη θα προσφέρει παραπάνω, προφανώς είχε δικούς του λόγους και προσωπικό συμφέρον να τον πάει εκεί.

Το γιατί ας το ρωτήσουν οι μέτοχοι. 2) Με την ευκαιρία ας τον ρωτήσουν και για την υπόθεση Ντε Βινσέντι και συγκεκριμένα για τα ακριβή νούμερα της πώλησης του... Ας την ψάξουν την ιστορία οι αρμόδιοι... Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κύριο Πετρίδη. Ας μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».