noodles volos banner

Προς αποχώρηση Βούρας και Αραβίδης από την ΑΕΚ

Ενώ η ΑΕΚ μπαίνει την Κυριακή στη «μάχη» των πλέι οφ, όπου αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν. 
Οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από την «Ένωση» είναι τέσσερις. «Σίγουροι», όπως γράφει η Live Sport, θεωρούνται ο Ηλίας Βούρας και ο Χρήστος Αραβίδης. 

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος φαίνεται πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, ενώ όλα δείχνουν πως ο Βάργκας δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο». 
Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη στην υπόθεση του Τόμας Πέκχαρτ και όλα ανοιχτά παραμένουν με την περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα, τη στιγμή που δύσκολα θα συνεχίσει ο Κώστας Μανωλάς. 
Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο. Είναι δεδομένη η επιθυμία όλων να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας, όμως αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς εξαρτάται κυρίως από την Λας Πάλμας. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν προτάσεις για άλλους παίκτες της «Ένωσης», όπως ο Γιόχανσον.

Last modified onSaturday, 13 May 2017 10:10